© Надежда Чипева Проф. д-р Коста Костов беше назначен за

...
© Надежда Чипева Проф. д-р Коста Костов беше назначен за
Коментари Харесай

Строител на капитализма: проф. Коста Костов

© Надежда Чипева Проф. доктор Коста Костов беше назначен за началник на Медицинския експертен съвет към Министерския съвет. Той е експерт по белодробни заболявания и съветник на УМБАЛ " Св. Анна ", само че по-голяма част от професионалния му път е минала във Военномедицинска академия. Автор е на над 200 научни изявления, авторски монографии , има участия в авторски колективи и клинични наръчници и други

Професорът е издател и основен редактор на списание за респираторна медицина и ентусиазъм INSPIRO. Той е неприкрит критик на ръководещите. Не се посвени да назова депутатите и политиците мишоци, когато обсъждаха наказване за медиците, които отхвърлят да лекуват ковид без защитни средства. Поканата към него е пристигнала след присъединяване му в бТВ, в което разкритикува дейностите на щаба за справяне с пандемията.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Проф. Костов е разпален меломан и един от най-хубавите познавачи на джаза в България. Личен другар е с мнозина известни български поети и интелектуалци. Запален почитател е на " Барселона " и това е най-малкото му несъгласие с Борисов, който е последовател на " Реал " (Мадрид). Второто несъгласие беше подбудено от съвета на спешния щаб да не се организира всеобщо тестване за ковид, а медиците, водени от проф. Костов, предложиха таман противоположното. В този първи медицински двубой сред двата щаба министър председателят застана на страната на ген. Мутафчийски.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР