© Надежда Чипева Финансовият министър Владислав Горанов в рамките на

...
© Надежда Чипева Финансовият министър Владислав Горанов в рамките на
Коментари Харесай

Строител на капитализма: Владислав Горанов

© Надежда Чипева Финансовият министър Владислав Горанов в границите на седмица направи няколко придвижвания от вида една крачка напред, две обратно. Първо предложи промени в Закона за хазарта, с които на процедура се понижаваше ефикасната ставка за облагане на лотариите и единствено ден по-късно премисли текстовете и ги отстрани.

След това изясни, че повече няма да има отсрочване на периодите за влизане в действие на противоречивата данъчна Наредба Н-18, които касаят компаниите, ползващи програмен продукт за ръководство на продажбите (СУПТО). Само за няколко часа и това се промени - след среща с представители на ресторантьори и хотелиери въпреки всичко разгласи, че срокът се изтегля с шест месеца напред.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики За похлупак му се наложи да изяснява и че с приемането на законов текст в светлината на българския блян към еврозоната не се слага под риск стабилността на лв., само че тематиката е изключително сензитивна и беше добре употребена от някои анти евро среди.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР