Coinbase добави опция за потребителите да купуват криптовалута, използвайки своите

...
Coinbase добави опция за потребителите да купуват криптовалута, използвайки своите
Коментари Харесай

Coinbase вече дава възможност за закупуване на криптовалута с PayPal

Coinbase добави алтернатива за потребителите да купуват криптовалута, употребявайки своите сметки в PayPal в Съединени американски щати, разгласи компанията. От прес центъра обявиха, че функционалността предлага „ познато и доверено “ преживяване на потребителите, които купуват някоя от многочислените криптовалути, които понастоящем поддържа борсата, а потреблението на PayPal като медиатор значи, че не е належащо да давате информация за банковата си сметка или дебитна карта непосредствено в платформата за продан на криптовалута. Функцията ще се разшири в други страни през идващите месеци.

За да употребявате новата алтернатива, Coinbase споделя, че можете да добавите своя акаунт в PayPal посредством опцията „ Добавяне на метод за заплащане “, която води до екрана за вход в PayPal. Покупките, направени посредством PayPal са лимитирани до 25 000 $ дневно или 0,46 биткойна съгласно сегашния курс на криптовалутата. Дебитните карти и банковите сметки, свързани със сметка в PayPal, могат да се употребяват за закупуване на криптовалути, само че постоянно задаваните въпроси в уеб страницата на Coinbase означават, че функционалността не поддържа способи за заплащане като предплатени карти или кредитни карти.

Новината е част от по-широката наклонност на PayPal към приемане на криптовалута. През ноември предходната година компанията стартира да разрешава на американските консуматори да купуват, продават и държат криптовалути непосредствено от своите сметки в PayPal, а тази година пусна алтернатива за потребителите да заплащат с криптовалута, държана в техния акаунт в PayPal (въпреки че тя ще се преобразува в директна валута при заплащане към търговец съгласно настоящите курсове). Понастоящем PayPal поддържа единствено четири криптовалути – Bitcoin, Ethereum, Litecoin и Bitcoin Cash – спрямо десетките, налични в Coinbase.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР