Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour се завръща за четвърта ...

Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour се завръща за четвърта

Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour завладява лято 2019

Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour се завръща за четвърта поредна година с най-успешните и известни български реализатори, с цел да завладее лятото на хиляди почитатели. Тази година Coca-Cola и The Voice дават обещание още повече изненади, незабравими моменти и страсти, както и извънредни срещи със звездите от българската музикална сцена. През 2019 година към най-голямото лятно музикално турне ще се причислят доста нови актьори, които ще зарадват своите фенове.

Coca-Cola и The Voice още веднъж ще поддържат българските реализатори и музика, давайки опция на едни от най-хубавите ни актьори да показват не единствено одобрените си шлагери, само че и най-новите си планове. За поредна година Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour ще сплоти меломаните и ще завладее тяхното лято, тъй като точно музиката е това, което свързва всички.През 2018 година обичаното лятно музикално турне зарадва рекорден брой почитатели – повече от 220 000 души станаха част от незабравимото прекарване. Над 840 минути завладяващи страсти чакат феновете на българската музика, а през кои градове ще мине турнето и какви са изненадите следва да разберем напълно скоро.

Актуална информация за участниците, датите и локациите на концертите на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2019 ще можете да откриете скоро на Фейсбук страницата на Coca-Cola Happy Energy Tour, както и на страницата на The Voice Radio and TV Bulgaria.

Източник: novini.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg