class=first-letter-big>С айтове-фантоми замесиха български манастири в продажбата на амулети за

...
class=first-letter-big>С айтове-фантоми замесиха български манастири в продажбата на амулети за
Коментари Харесай

Измама: Амулети за богатство от три манастира в България

class= " first-letter-big " > С айтове-фантоми замесиха български манастири в продажбата на амулети за благосъстояние.

През последните седмици магичните медальони откриваме в безчет реклами в интернет. А обещанието е за бързи пари и разточителен живот, с помощта на "вълшебните талисмани, направени на светите места ".

В уеб страницата магичните свойства се удостоверяват и от хора, които сякаш са изпитали резултата на амулета за благосъстояние.

Кой продава амулетите за благосъстояние и може ли покупката им да докара до кражба на данни - екипът на направи изследване.

Според напътствията в уеб страницата, би трябвало да попълните данните си. Не след дълго на телефонния номер, оставен във формата, с екипа на малкия екран се свързва представител на компанията, с цел да посочи детайлите по доставката.

Искат възраст и имена, с цел да изготвят самостоятелен медальон.

Търговецът дава обещание бързи резултати, откакто се закупи магичният медальон. Освен бързи пари и завършек на задълженията, амулетът ще донесе и здраве, "гарантира " онлайн продавачът.

Амулетът е персонален и се създава самостоятелно за всеки след наричане по име. Започва да работи в унисон с силата на индивида след античен обред от наше име, излиза наяве още от рекламата.

За да можем да реализираме всичко това в къси периоди обаче ще са нужни три, а не един талисман, излиза наяве от консултацията с търговеца по телефона.

Така вместо оповестената сума в уеб страницата, цената на "благополучието " скача тройно. Но търговецът бърза да предложи отстъпка.

Според някои от рекламите материалът за медальоните се взимал от три манастира в България, а тайната на неговата сила се дължал на моливите на Св. Иван Рилски.

Екипът на NOVA ревизира това дали е по този начин - в Рилския манастир схващат от медията за "магичните амулети ". Според архимандрит Макарий става дума за машинация.

"Такива практики може да има, тъй като постоянно има хора, които злоупотребяват, само че по никакъв метод не са съвместими с учението на църквата. Онова, което нашата религия и християнският закон проповядват е трудът, който благоускрасява, който възпитава и резултатът от него е това, което наш ни храни, а не неща, на които им се придава вълшебен генезис. Със сигурност има хора, които го вършат и го употребяват за персонална полза, само че както се споделя в светите трудове „ по делата ще ги познаете” – делата, когато са неблагочестиви, е ясно тази концепция от кого идва – не е от Бога, не е от нашия Христос ", споделя архимандрит Макарий.

И освен: религията отхвърля всевъзможни вълшебен дейности, безапелационен е монахът от Рилския манастир.

"Житието на Св. Иван Рилски също не включва сюжети, свързани с амулети за здраве и благосъстояние ", споделя архимандрит Макарий.

Сюжетите с манастири, светии и антични или религиозни ритуали се употребяват, с цел да печелят доверието на хората , разкриват специалистите.

Затова и времето на финансова рецесия не е инцидентно определено за всеобщо издание на такива реклами, считат експертите.

Проверка на малкия екран демонстрира, че уеб страниците, в които се популяризират амулетите за благосъстояние, са десетки, даже със сходни послания и фотоси.

А всеки подробност в тях води към покупка. Магичните свойства на медальона да вземем за пример се удостоверяват от потвърдени психолози, лекари и финансови анализатори.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР