class=first-letter-big>С апарева баня има възможността и подходящите ресурси, за да

...
class=first-letter-big>С апарева баня има възможността и подходящите ресурси, за да
Коментари Харесай

Николова: Комбинацията от различни форми на туризъм е предпочитана този сезон

class= " first-letter-big " > С апарева баня има опцията и подобаващите запаси, с цел да предлага разнородни форми на туризъм през цялата година. Това съобщи вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова по време на визитата си в града, оповестиха от

Според нея комбинацията от разнообразни форми на туризъм е желана през този сезон.

Министър Николова е посетила началната станция на въжен превоз "Рилски езера ". По думите й съчетанието сред планински и спа туризъм способства освен за развиването на бранша, само че и за здравето на хората, което е преди всичко в тези тежки времена.

Кметът на града Калин Гелев е благодарил на министъра за усърдието, което поставя за развиването на бранша у нас и е допълнил, че всички работещи места за настаняване в общината съблюдават противоепидемичните ограничения, тъй че да подсигуряват здравето и сигурността на всички гости на Сапарева баня.

По време на визитата в общината министър Николова и кметът на града са инспектирали на инцидентен принцип хотел в Сапарева баня, с цел да видят дали се съблюдават ограниченията за сигурност. Според управата на мястото за настаняване сега 36-40 на 100 от потенциала на хотела е напълнен, като се надяват в идващите месеци обстановката да се усъвършенства и туристите да се усилят. Почти всички къщи за посетители са заети на 100 %, споделиха от локалната администрация.

Николова е проверила и дали се съблюдава дистанцията в ресторанта, както и спа центъра към хотела, където дезинфекцията се извърша на всеки 30 минути.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР