class=first-letter-big>П реди дни ви разказахме за най-новата промоционална кампания на

...
class=first-letter-big>П реди дни ви разказахме за най-новата промоционална кампания на
Коментари Харесай

Все повече желаещи за интернет на максимална скорост

class= " first-letter-big " > П реди дни ви разказахме за най-новата промоционална акция на А1, тарифният проект , която се оказа, че се радва на засилен интерес измежду клиентите на телекома.

Предложението от серията One Unlimited към този момент предлага цели 50 000 МВ интернет на оптималната скорост за всички, подписали нов контракт с телекома, или преподписали на новите условия. Това количество мегабайти, дружно с неограничени национални минути и с доста други придобивки, идва при клиентите единствено за 29,99 лв. на месец, което го прави една от най-хубавите предложения на пазара като съответствие цена по отношение на получени услуги.

Промоционалните условия с огромно количество мегабайти на оптималната скорост ще продължат да важат до края на двугодишния контракт, което е спомагателна причина за потребителите да се ориентират към проект и останалите цени в A1 One Unlimited предложенията.

Използването точно на този тарифен проект е практично решение и по други аргументи. Като част от серията проекти One Unlimited предлага неограничени диалози, както и несъмнено количество МВ, които важат както в България, по този начин и в роуминг в границите на Европейския съюз и страните от Европейската икономическа зона. С проекта клиентите получават и 3 месеца безвъзмезден интервал за услугата А1 Net Protect, която ги защищава от спам, фишинг офанзиви и други типове злотворен програмен продукт. Планът дава и едногодишен безвъзмезден достъп до Premium проект на A1 Wallet, а трафикът към услугата е изцяло безграничен.

може да даде същинско телевизионно преживяване в придвижване с помощта на приложението за мобилна телевизия – A1 Xplore TV GO. В абонамента са включени 60+ ТВ канала, измежду които едни от най-популярните у нас спортни ТВ стратегии – MAX Sport 1, 2, 3 и 4, както и Diema Sport 1 и 2. Компания им прави каналът за рискови спортове EGDESport, а най-хубавото е, че трафикът през приложението не изчерпва от включените мегабайти, колкото и доста да са те.
 d class= " image-source " > Източник: A1
Всеки декларирал планa от онлайн магазина на А1.bg ще получи контракта си по пощальон до всяка точка на страната с подарък външна батерия ttec PowerCard с потенциал от 5000 mAh. Куриерската услуга е изцяло безвъзмездна, а потребителите ще имат опция да се срещнат в елементи с изискванията по контракта, преди да го разпишат.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР