class=first-letter-big>Н ай-забавните семейства у нас – Чобанови и Сиромашки се

...
class=first-letter-big>Н ай-забавните семейства у нас – Чобанови и Сиромашки се
Коментари Харесай

Премиерата на „All Inclusive“ 3 с щури зимни приключения този петък от 21:00 ч.

class= " first-letter-big " > Н ай-забавните фамилии у нас – Чобанови и Сиромашки се завръщат с нова порция смях и доста позитивни страсти в третия сезон на хитовата комедия „ All Inclusive “ тази пролет по NOVA. След като към този момент покориха морето и претърпяха редица завършения в Родопите, в този момент героите се насочат към една щура и снежна, зимна почивка. През предишния ефирен сезон фамилната комедия бе един от най-успешните и гледани сериали, а новите епизоди ще провокират интереса на феновете с нови още по-забавни моменти, всеки петък от 21:00 часа.
 All Inclusive class= " image-desc " > All Inclusive class= " image-source " > Източник: Nova.bg
В третия сезон на телевизионната поредност ски курортът Банско се трансформира в хазаин и основен воин, дружно с двете симпатични фамилии, които се насочат на следващата си вълнуваща почивка - този път бяла и снежна, само че още по-комична. Както постоянно, с Христо, Марияна, Елена и Пламен ще бъде доста радостно, само че няма да липсват и сериозни обстановки, с неподозирани инциденти. Любимите герои ще се изправят пред въпроса за цената на същинското другарство и всеки един от тях ще преоткрие неговото значение.

Друга съществена тематика на третия сезон е нашата персонална, вътрешна връзка с красивия ни български фолклор, с родните традиции и обичаи. Новите епизоди ще потвърдят, че колкото по-свързани сме с българското, толкоз по-силна е и вътрешната ни естетика. „ All Inclusive “ 3 ще подчертава върху умеенето да опазваме това скъпо културно благосъстояние и да го предаваме на идващите генерации.

Към обичаните герои в сериала ще се причислят и нови забавни персонажи. В третия сезон на комедийната поредност ще забележим актьорите Ненчо Балабанов, Елена Атанасова, Любен Кънев, София Маринкова, Нели Монеджикова, Явор Борисов, Петър Калчев, Йоанна Начева, Любомир Бъчваров, Алекс Иванов и други Едно от новите лица в сериала е надареният артист Юлиян Малинов, който ще се включи с доста забавна и провокативна роля.
 All Inclusive class= " image-desc " > All Inclusive class= " image-source " > Източник: Nova.bg
Продължението на „ All Inclusive “ още веднъж ще бъде озвучено от едноименната ария, в осъществяване на екранната двойка Ненчо Балабанов и Елена Атанасова, с музика и аранжимент на Марио Балтаджиев и текст на Иван Ангелов.

„ All Inclusive “ е продукция на Нова Броудкастинг Груп с продуцент Краси Ванков („ Hidalgo Productions “). Режисьори на сериала са Боя Харизанова и Александър Косев. Сценарият е дело на Иван Ангелов и Борислав Борисов.

Не пропускайте старта на третия сезон на щурото фамилно премеждие „ All Inclusive “ този петък от 21:00 ч. по NOVA.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР