class=first-letter-big>К акво ви очаква в любовта през най-женския и променлив

...
class=first-letter-big>К акво ви очаква в любовта през най-женския и променлив
Коментари Харесай

Трите зодии, които ще открият любовта през март

class= " first-letter-big " > К акво ви чака в любовта през най-женския и изменчив месец? Кои от вас ще открият половинката си през март? Вижте кои са трите зодии, които ще бъдат най-големи късметлии в любовта през март.

За някои той може да се окаже месец на закачки, за други да затвърди остарялата обич, а за трети да донесе съдбоносна нова среща.

Овен

Вие желаете да си починете малко от любовта и всички усеща и страсти, само че това несъмнено няма да ви се случи през март. Всъщност на хоризонта се появява някой, на който не сте дали късмет преди време, само че в този момент наподобява, че нещата са се трансформирали и може би ще го видите в друга светлина.

Везни

Месецът ще бъде повече от трогателен на любовния небосвод. Очаква ви нова среща със остарял прочут, която ще разпали непредвидени искри и ще докара до освен това от почтен флирт.

Риби

Ще се чувствате по-желани и сексапилни от всеки път. Има нещо във въздуха и към вас и един избран прехвърчат непредвидени искри, които биха могли да прераснат в хубав пожар този месец.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР