class=first-letter-big>И Радев е в предизборна кампания, след като обяви, че

...
class=first-letter-big>И Радев е в предизборна кампания, след като обяви, че
Коментари Харесай

Борисов: И Радев е в предизборна кампания

class= " first-letter-big " > И Радев е в предизборна акция, откакто разгласи, че е претендент за президент. Това сподели министър председателят Бойко Борисов, оповестиха от държавната осведомителна работа.

„ Пътят до джамията в Ходжова махала на с. Враненци ще бъде асфалтиран”, разгласи ръководителят на ГЕРБ и министър председател Бойко Борисов. „ Ние години наред вършим пътища и има какво да покажем в отговор на непознатите празни предизборни приказки. Сега и Радев е в предизборна акция, откакто разгласи, че е претендент за президент”, посочи водачът на ГЕРБ.

„ Тази джамия не са я правили Движение за права и свободи, правили сме я ние, с наш труд” ,

акцентираха живеещи в Ходжова махала пред ръководителя на ГЕРБ и го попитаха: „ Защо не докара някой от другите партии – да видят какво си направил, какво ще направиш в бъдеще. Докарай Корнелия, докарай Карадайъ, с цел да видят какво става с хората”. Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов посочи какъв брой е значимо развиването на инфраструктурата за района и подсети, че ГЕРБ няма неизпълнено заричане.

В рамките на визитата си в село Кръстава Борисов уточни, че продължава построяването на пътища, детски градини и водоеми, с цел да са спокойни хората в района и да живеят добре. Още при започване на мандата – през юли 2017 година, кабинетът отпусна 150 000 лв. за създаване и ремонт на улици в с. Кръстава, с. Биркова и с. Драгиново, а през декември 2018 година – кабинетът обезпечи 250 000 лева за ремонт на асфалтови настилки и подпорни стени в сектора с. Аврамово – с. Кръстава. Подкрепата на държавното управление за района продължава и до през днешния ден.

Преди няколко месеца жителите на Кръстава желаеха подпомагане от премиера

Борисов за асфалтирането на 3-километровия път до Асанова махала. Днес секторът към този момент е подготвен, действа и осветлението по него, стана ясно още по време на визитата на водача на ГЕРБ.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР