class=first-letter-big>Д жулиън Рад е 29-годишен австрийски фотограф, носител на множество

...
class=first-letter-big>Д жулиън Рад е 29-годишен австрийски фотограф, носител на множество
Коментари Харесай

Какво правят животните, когато никой не ги притеснява

class= " first-letter-big " > Д жулиън Рад е 29-годишен австрийски фотограф, притежател на голям брой награди за снимка, който снима най-очарователните фрагменти на катерици, зайци, дървесни мишки, хамстери и други дребни животни в естествените им местообитания.

Лесно е да пропуснете магическите моменти измежду природата ,

изключително дребните светове на най-малките същества. Ето за какво фотографите на дивата природа като Джулиън Рад си слагат за задача да снимат невероятни фрагменти на тези дребни животни в природата. Чрез умения, самообладание и точност, фотосите му демонстрират тези очарователни същества в прелестни елементи, като в същото време улавят редки и неповторими моменти.

Ние, хората, живеем в личния си свят, забързан свят, цялостен с проблеми, най-много отделени от дивите животни и постоянно забравяме, че споделяме тази красива планета със скъпоценни животинки.



Фотографи като Джулиън Рад ни припомнят, че не сме единственият тип в близост и дано бъдем почтени,

няма нищо по-добро от фотосите на сладки животинки, което да прочисти душата ни след четене на вести за COVID-19

и корумпирани политици. Не инцидентно Джулиън към този момент има над 100 000 почитатели в обществената мрежа Инстаграм.

Ето какво споделя Рад пред уеб страницата: „ Заснемането на диви животни постоянно изисква голямо количество самообладание и време, тъй като в никакъв случай не можеш да предскажеш по кое време животно ще мине около теб и дали въобще ще се появи в близост.

Прекарах безчет часове в очакване, с цел да снима доста разнообразни типове животни и едно нещо научих през годините –

бъдете търпеливи и не гонете животните, дано те идват при вас .

Точно по тази причина фотографирането на природата е такова предизвикателство – трябват ви емпатия, знания за типовете, устойчивост и доза късмет”.

Вижте впечатляващите фотоси на Джулиън Рад в галерията ни горе.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР