class=first-letter-big>Б СП одобри представителите на гражданската квота в своите кандидатдепутатски

...
class=first-letter-big>Б СП одобри представителите на гражданската квота в своите кандидатдепутатски
Коментари Харесай

БСП одобри представителите на гражданската квота

class= " first-letter-big " > Б СП утвърди представителите на гражданската квота в своите кандидатдепутатски листи, оповестиха от партията.

Изпълнителното бюро ще предложи на Националния съвет на Българска социалистическа партия да утвърди листите. Сред тях има голям брой учени, лекари, интелектуалци, видни спортисти и знакови имена от разнообразни сфери на живота.

Публицистът и издател Иван Гранитски е на второ място в София. Видният хирург проф. Димитър Раденовски е в листата във Видин. О.р. бригаден военачалник Цветан Харизанов, някогашен шеф на Националния боен университет "Васил Левски ", е в листата в Сливен. Доц. доктор Христо Беров, учител по история в СУ "Св. Климент Охридски ", е в листата на Българска социалистическа партия в Смолян.

Сред номинираните в страната са известният български футболист Георги Георгиев (познат с прозвището Гецата) - едно от именитите имена на футбола в Пловдив, ръководителят на Българския ветеринарен съюз доктор Трифон Цветков, проф. доктор Юлия Йоргова-Форд - професор по администрация и ръководство и декан на Центъра по стопански и управнически науки в Бургаския свободен университет, проф. доктор Маринела Грудева - лекар по педагогика в Медицинския университет във Варна, Теодора Евтимова - шеф на Регионалната библиотека "Любен Каравелов " в Русе.

Изненадата в София е попадането в една и съща листа на две футболни митове на "Левски " и ЦСКА - Емил Велев-Кокала и Христо Марашлиев, допълват в прессъобщението.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР