class=first-letter-big>Б ългарин поиска да "открадне" логото на SpaceX и Tesla

...
class=first-letter-big>Б ългарин поиска да "открадне" логото на SpaceX и Tesla
Коментари Харесай

Кой е българинът, получил отговор лично от Илон Мъск

class= " first-letter-big " > Б ългарин изиска да "открадне " логото на SpaceX и Tesla и получи позволение да го направи персонално от Илон Мъск, описват от.

Вдъхновен от него, Любомир Владимиров от Пловдив основава играта "Mars is Flat ". Тя споделя за колонизацията на Червената планета. В нея българинът взема решение да включи електрическата кола Tesla и ракетата SpaceX.

"Най-логичното нещо беше да се опитам да вкарам истински лога, името на Мъск и неговата компания. Играта може да работи с различни имена, само че значително се губи "чарът " и успеваемостта ѝ ", сподели основателят на играта.

Любомир писал десетки имейли до Мъск. Не получил отговор, само че не се отказал, единствено сменил тактиката. Писал всеки ден до Мъск едно и също известие. Във всяко българинът отбелязвал, че няма да спре да написа, до момента в който не получи отговор „ да” или „ не”. 154 дни след първото питане най-богатият в света дал отговор.

"Можеш да "откраднеш " логата и имената на Tesla и SpaceX, а ние евентуално няма да те съдим за това ", гласи отговорът на Мъск.

"В момента, в който се разсъниха, видях, че доста другари са ми писали, че той е дал отговор. След това влязох, с цел да го видя с очите си и да допускам. Всеки ми споделя - почини си един-два дни, с цел да го отпразнуваш. Реално обаче отговорът ме направи още по-амбициран и започнах да работя по играта даже повече ", изясни Владимиров.

В отговора си до Мъск, Любомир му дава обещание 80% от облагите на играта за плана SpaceX.

"За амбициозната цел, която си е сложил, ще му трябват много съществени запаси. Най-вероятно това, което аз ще съумея да допринеса, няма да е кой знае какъв брой огромна капка в океана ", добави още основателят на играта.

Макар и сбит, отговорът на Мъск се трансформира в допинг за Любомир Владимиров.

"Няма нещо, което да не ме въодушевява. Целият му метод на мислене и идеология, всичко е вдъхновяващо. Визията, която има за бъдещето, е доста забавна, както и методът, по който влага ресурсите си ", сподели още той.

Затова и Любо не е спал в последните 30 часа, с цел да приключи по-бързо своята игра.

"Има съответен брой часове в едно денонощие и те са към този момент извънредно незадоволителни ", заключи Любомир.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР