Citroen разпространи информация за най-новата си концептуална разработка, която е

...
Citroen разпространи информация за най-новата си концептуална разработка, която е
Коментари Харесай

Citroen превърна уникалното AMI в бъги

Citroen популяризира информация за най-новата си концептуална разработка, която е развита въз основата на неповторимият за промишлеността и минимален модел в портфолиото на марката модел- AMI.

Citroen My Ami Buggy Concept е основан с концепцията да бъде решение за подвижност на тези от потребителите, които търсят приключенията и пътуването като метод за почивка, и желаят те да бъдат осъществени с напълно електромобил.

My Ami Buggy Concept се отличава от общоприетата версия на двуместния модел със специфичното осъществяване на екстериора и интериора си, включително цялостното премахване на вратите, специфичното цветово решение, множеството спомагателни аксесоари, по-ергономични Advanced Comfort седалки, специфични гуми, спомагателни товарни отделения във вътрешността и други.

 &feature=emb_title

CITROEN AMI, който означи година пазарно наличие през септември тази година, е с дължина 2.41 метра, широчина 1.39 метра и височина 1.52 метра, и предлага самостоятелност от 75 километра с оптималната скорост на придвижване от 45 км/ч. Това го вършим използван както в типичен градски условия, по този начин и при премислени извънградски пътувания. Литиево-йонната батерия (5.5 kWh) на електрическия автомобил може да бъде презаредена непосредствено от домашна електрическа апаратура за 3 часа.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР