Citroen разкри първите подробности за интересен изцяло нов модел, който компанията ще

...
Citroen разкри първите подробности за
интересен изцяло нов модел, който
компанията ще
Коментари Харесай

Citroen със специален модел за Индия и Южна Америка

Citroen разкри първите детайлности за интересен напълно нов модел, който компанията ще създава в Индия и Южна Америка, и който е предопределен точно за тези два разрастващи се пазара.

Новият Citroen C3 е първото от три нови предложения, които ще бъдат лансирани през идващите три години на местните пазари, като ще бъдат разработени специално съгласно потребностите на местните потребители.

Следвайки тактиката си да предлагат привлекателни и ексцентрични купе изпълнения на своите артикули, новият Citroen C3, въпреки и определян от своите създатели като съвременен хечбек, притежава много от параметрите и общото излъчване на компактните SUV коли.



Новият Citroen C3, който е с дължина от малко под 4 метра, дава обещание товарна вместимост от 315 литра, както и няколко обособени в интериора отделения за по-малки багажи, шишета и чашкодържачи.

Специално създаденият за потребностите на Индия и Южна Америка Citroen C3 ще бъде лансиран на пазара през първата половина на идната година, като от марката споделят, че той ще бъде разполагаем в няколко двигателни версии, изпълнени с модерни и ефикасни задвижващи агрегати.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР