CITROEN разкри първите подробности за нова корпоративна идентичност, в това

...
CITROEN разкри първите подробности за нова корпоративна идентичност, в това
Коментари Харесай

CITROEN с нова корпоративна идентичност и с обещание за вълнуващо бъдеще

CITROEN разкри първите детайлности за нова корпоративна еднаквост, включително и ново лого, с което марката насочва заричане за едно вълнуващо и значимо свое бъдеще.

От френската марка разясняват, че новото лого съставлява ново тълкувание на оригинала от 1919 година и е десетата еволюция на емблемата в 103-годишната история на компанията. За първи път, стилистиката ще бъде демонстрирана благодарение на нов концептуален модел, който ще забележим в края на този месец.

Новото лого на CITROEN ще бъде въведено при серийните модели на марката от средата на идната година, като паралелно с това ще станем очевидци и на новата корпоративна еднаквост във връзка с дилърската и цифровата мрежа на френската компания.

" Навлизайки във евентуално най-вълнуващата глава в нашата популярна 103-годишна история, моментът е подобаващ CITROEN да схване съвременен и актуален нов образ ", разяснява Винсент Кобе, изпълнителен шеф на марката. " Нашата нова еднаквост е грациозен знак на напредъка, до момента в който придвижваме нашите клиенти физически в дръзки, с концепцията за бъдещето, транспортни средства, които провокират обичайните правила в промишлеността, и прочувствено, като подсигуряваме тяхното изцяло изживяване– изключително това по прекосяването към електричество, е по-достъпно, комфортно и прелестно, без значение от това от какво се нуждаят или желаят. Нашето завещание да въодушевяваме потребителите с дръзки и революционни коли ни дава сила да възприемем друг, още по-всеобхватен метод към бъдещата фамилна подвижност и ние твърдо имаме вяра, че клиентите- от предишното, сегашното и бъдещето, ще се съгласят, че нищо не ни трогва по този начин, както CITROEN ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР