Citroen преработва своята корпоративна идентичност. Това включва и ново лого

...
Citroen преработва своята корпоративна идентичност. Това включва и ново лого
Коментари Харесай

Citroen с ново лого

Citroen преработва своята корпоративна еднаквост. Това включва и ново лого за 103-годишната марка, която направи своя дебют на нов концептуален автомобил в края на септември. То премисля истинското лого, определено от създателя Андре Ситроен, въодушевено от триумфа на първата му металообработваща компания, произвеждаща трансмисионни системи с конусни зъбни колела.

„ Двойният шеврон “ от този момент е в основата на идентичността на Citroen и в този момент се доразвива за десети път като основа за логото на марката. Винсент Коби, основен изпълнителен шеф на Citroen, акцентира: „ Докато се впускаме във евентуално най-вълнуващата глава в нашата популярна 103-годишна история, е време Citroën да одобри съвременен и актуален нов образ. Нашата нова еднаквост е грациозен знак на напредъка, до момента в който придвижваме нашите клиенти физически в смели, напредничави транспортни средства, които провокират обичайните индустриални правила, и прочувствено, като подсигуряваме, че цялото им преживяване – изключително шофирането с електричество – е по-достъпно, комфортно и прелестно, каквито и да са техните стремежи и потребности “.

Новото лого също по този начин ще надвиши цифровата среда и потреблението на новото лого върху и в транспортните средства, с цел да обхване всички детайли на корпоративната еднаквост на компанията, от мърчандайзинг до дилърство и обозначения на корпоративни здания. Ефективните нови емблеми ще бъдат по-леки и по-енергийно ефикасни, както и без хром, с цел да се усили рециклируемостта.

Новото лого на марката и корпоративната еднаквост на Citroën са комбинирани с надписа „ Нищо не ни движи като Citroën “, с цел да подчертаят идната гражданска война в задвижването и подвижността в метода на марката и нейния ангажимент към благосъстоянието на клиентите.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР