CItroen обяви, че след 17 години пазарно присъствие, компанията преустановява

...
CItroen обяви, че след 17 години пазарно присъствие, компанията преустановява
Коментари Харесай

Citroen преустановява производството на C1

CItroen разгласи, че след 17 години пазарно наличие, компанията прекратява производството на компактния си модел C1, реализацията на който все още е на равнище от съвсем 1.2 милиона екземпляра.

От френската компания разясняват, че с преустановяването на производството на C1, марката показва адаптирането си към измененията в желанията на обществото, както и сериозните промени във връзка с трафика в градовете и ускоряването на прекосяването към нови енергийни източници.

От Citroen споделят също по този начин, че марката ще остане вярна на тези от потребителите, които търсят налично решение за подвижност, отговарящо на съответните им условия. За градски пътувания, отговорът на френската марка се назовава - 100% електрическо микро-решение за ежедневна подвижност.

За тези от потребителите, които търсят повече еластичност, шир, употреба и съоръжение, от Citroen оферират C3 и по-точно новата трансформация C3 YOU!, за която от компанията разясняват, че предлага чудесно съответствие сред предложение и цена.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР