CITROEN обяви, че компанията поставя началото на иновативна своя услуга-

...
CITROEN обяви, че компанията поставя началото на иновативна своя услуга-
Коментари Харесай

CITROEN на повикване

CITROEN разгласи, че компанията слага началото на новаторска своя услуга- CITROEN ON DEMAND, налична все още единствено във Франция, която дава обещание да предложи на потребителите съществено преимущество във връзка с тяхното персонално решение за подвижност.

От френската компания дефинират CITROEN ON DEMAND като гъвкава, елементарна и ясна услуга за абонаментно прилагане на автомобил, като тук срокът може да варира от един до 12 месеца.

От Citroen споделят, че целият развой по сключването на контракта се реализира онлайн, а доставянето и прибирането на транспортното средство е до и от вкъщи.

Според съответните си потребности и условия, клиентите имат опция да избират сред три решения за мобилност- напълно електрическото AMI, за ръководството на което не се изисква шофьорска брошура, емблемата C3 и също по този начин електрическото Ë-C4. В взаимозависимост от избора, абонаментната месечна такса варира от 180 до 850 евро.

След приключването на контракта, клиентите могат да продължат да употребяват автомобила на месечна база, а тези от тях, които желаят да преустановят използването му преди края на контракта, могат да създадат това с месец предупреждение.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР