Circular, новата абонаментна услуга за устройства Nokia, беше активирана в

...
Circular, новата абонаментна услуга за устройства Nokia, беше активирана в
Коментари Харесай

Nokia пусна 4 нови устройства, включително най-екологичния смартфон

Circular, новата абонаментна услуга за устройства Nokia, беше задействана в Германия и Англия Създадени с грижа за бъдещето: нов таблет и три смарт телефона Nokia от сериите X, G и C в разнообразни ценови сегменти : най-екологичния смарт телефон на марката до момента, без взаимни отстъпки в производителността : резистентност, майсторска направа и дълголетие Nokia C31: емблематичните за марката устойчивост и до 3 дни живот на батерията Nokia T21: благонадежден, мощен, подобаващ за цялото семейство  Плюс нови, екологични аксесоари  
Домът на телефоните Nokia, компанията показа четири нови устройства, в това число най-екологичния си смарт телефон досега, Nokia X30 5G, направен от 100% рециклиран алуминий и 65% рециклирана пластмаса.

Финландската компания залага и на по-природосъобразни опаковки, както част от използването на тактиката си за удължение живота на устройствата във всички сегменти на портфолиото си. Това включва и новата абонаментна услуга Circular за стабилно ползване на телефоните и таблетите Nokia. 

Флориан Сейче, основен изпълнителен шеф, HMD Global: " В HMD Global, домът на телефоните Nokia, желаеме хората да запазят телефоните си за по-дълго време и това се демонстрира в няколко аспекта на активността ни. Въведохме Circular, същински кръгообразен абонаментен модел в интерес на хората, които удължават виталния цикъл на своите телефони. Изработваме устройствата си с повече рециклирани материали и продължаваме да удължаваме живота им с постоянни актуализации на софтуера и сигурността. Работим интензивно, с цел да прилагаме тази философия за резистентност и грижа за бъдещето във всички посоки на бизнеса ни. "

– с минимален екологичен отпечатък и най-хубавото фотографско преживяване с PureView досега



Nokia X30 5G е направен с рамка от 100% рециклиран алуминий и тил от 65% рециклирана пластмасова, което го прави най-екологичния смарт телефон Nokiа, създаван в миналото. Чрез потреблението на 100% FSC-сертифицирана опаковка, с понижен размер, от 94% рециклиран картон, както и премахването на зарядното устройство от кутията, се икономисват въглеродни излъчвания при превоза и се редуцира електронният боклук. 

Nokia X30 5G е с безкомпромисна продуктивност и първокласни функционалности, в това число допустимо най-хубавото фотографско преживяване със смарт телефон Nokia. 50-мегапикселовата PureView камера употребява оптична стабилизация на изображението (OIS) и изкуствен интелект, с цел да снима зашеметяващи ултраширокоъгълни и ярки нощни фотоси. Камерата е предпазена с устойчивото на надраскване стъкло Corning® Gorilla® Glass с DX+, което пропуща 98% от цялата светлина до огромния датчик, а наличието оживява на 6,43-инчовия PureDisplay с ярки цветове и изясненост на изображенията.

– резистентност посредством дълготрайна приложимост на устройството за допустимо най-вече хора



Устойчиво направен с тил от 100% и рамка от 60% рециклирана пластмаса, Nokia G60 5G е първият смарт телефон от G-серията с дългоденствие, емблематично за по-високия клас устройства от X-серията на марката. За да насърчи хората да употребяват телефона си по-дълго, той идва с обещанието „ 3-3-3 “ – три години актуализации на Android OS, три години месечни месечни ъпдейти на отбраната и удължена тригодишна гаранция без спомагателни разноски. В комбинацияс 6,58 ” FHD+ 120Hz екран за супер гладко скролване и 50MP тройна камера с изкуствен интелект, Nokia G60 5G прави първокласното мобилно преживяване още по-достъпно.

Nokia C31 – новият воин от C-серията, осигуряващ устойчивост с тридневен живот на батерията



Nokia C31 е най-новият смарт телефон от бюджетната C-серия. Той предлага присъщата за марката устойчивост, усъвършенстван 6,7-инчов HD+ екран и до три дни живот на батерията с функционалности за икономисване на силата, ръководени от изкуствен интелект. Освен това идва с най-новата операционна система Android, тройни задни и селфи камери, поддържани от Camera на Гугъл, и резистентност на прахуляк и влага. Гарантираните две години постоянни ъпдейти на отбраната и изключителната му устойчивост с равнище IP52 по един от най-строгите индустриални стандарти в света обезпечават дълголетието на устройството. И всичко това на извънредно налична цена, съвършена за начинаещите смарт телефон консуматори.

Nokia T21 – благонадежден, подобаващ за фамилията мощен таблет, основан да устои на времето



Проектиран със здрав алуминиев корпус и похлупак за антената от 60% рециклирана пластмаса, новият Nokia T21 носи издръжливостта и първокласното качество, които прилягат на таблетите Nokia. Двете години софтуерни ъпдейти и трите години ежемесечни актуализации на отбраната го вършат съвършен за цялото семейство. Надграждайки триумфа на своя предходник, той е зареден с функционалности по избор на почитателите, като да вземем за пример HD видео стрийминг, гласови повиквания и опция за заплащане посредством NFC.

NFC ще помогне на вашия бизнес с заплащания и ще сканира NFC тагове, до момента в който Second Screen ще ви разреши да разширите и управлявате вашия компютър с Windows. Ако пък имате ентусиазъм да творите, ползвайте дейната химикалка на таблета, с цел да скицирате концепциите си, да си водите бележки или да нарисувате идващия си шедьовър.

Нови аудио аксесоари Nokia – в поддръжка на устойчивото ползване

Осигурявайки благонадежден тон в придвижване, новият изцяло водоустойчив портативен безжичен високоговорител Nokia Portable Wireless Speaker 2 е със 100% рециклиран външен панел и с мощна батерия, която устоя до 22 часа.

Новите слушалки Nokia Clarity Earbuds 2 Pro се оферират в калъф за зареждане, направен от 100% рециклирана пластмаса, и обезпечават пълноценно аудио преживяване без спирания с режим за хибридно интензивно шумопотискане.

Circular – абонаментна услуга, преосмисляща притежанието на мобилен телефон с грижа за околната среда 

HMD Global показа и Circular - нова революционна абонаментна услуга, която предлага по-устойчив и безпроблемен метод за потребление на смарт телефоните и таблетите Nokia. С нея компанията предизвиква хората да запазят устройствата си за по-дълго време посредством редица екологични награди. Circular свежда до най-малко негативното влияние на използването на мобилно устройство върху околната среда, като защищава смарт телефоните и таблетите от депониране и им дава втори живот. В рамките на абонаментния модел устройствата Nokia минават през преработване, възобновяване и наново прилагане или отиват за благотворителни дела, които се нуждаят от тях. Освен това абонаментът дава на хората цялостна независимост на избор и смяна на изискванията. Компанията ще се погрижи за всяка инцидентна щета, загуба или кражба без обособени месечни разноски, а при нужда може да спомага и за бърза замяна. Към момента услугата е налична единствено за Англия и Германия, в околните месеци следва активирането ѝ и в други страни.

Цени и наличия

ще бъде разполагаем в България в цветовете Cloudy Blue и Ice White, в настройка 8/256 GB, на целесъобразна цена 1099 лв..  

ще бъде разполагаем в България в цветовете Pure Black и Ice Grey, в настройка 6/128 GB на целесъобразна цена 659 лв..

Nokia C31 ще бъде разполагаем в България в настройка 3/32 GB на целесъобразна цена 279 лв..

Nokia T21 ще бъде разполагаем в България в цвят Charcoal Grey, в настройка 4/128 GB на целесъобразна цена 569 лева
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР