Чувство на патриотизъм към Русия“. Така от ФБР обясняват мотивите

...
Чувство на патриотизъм към Русия“. Така от ФБР обясняват мотивите
Коментари Харесай

Как американски майор-травестит се опита да помогне на Русия

„ Чувство на национализъм към Русия “. Така от ФБР изясняват претекстовете на някогашния майор от американската войска, който беше арестуван за опит да сътрудничи на съветското разузнаване. Пикантността на тази история се придава от обстоятелството, че най-известният травестит от американската войска се оказа арестуван.

Джейми Лий Хенри, пенсиониран медицински чиновник, беше арестуван в Съединените щати по обвинявания в опит за шпионаж в интерес на Русия. Според Министерството на правораздаването на Съединени американски щати тя се е пробвала да съобщи на сътрудник на ФБР, представящ се за съветски посланик, секретни материали по отношение на медицинските документи на няколко членове на американското военноморско разузнаване и специфични елементи от отряда „ Делта “ в известния „ Форт Браг “ - база на специфичните сили.

Нюансът тук е, че Джейми Лий Хенри е транссексуална жена, първата в историята на американската войска и флот, която излезе като трансджендър през 2015 година, когато даже нямаше подобен дневен ред. След като новите – женски – данни на майор Хенри бяха изменени в електронната база данни на американската войска, той/тя се трансформира в икона на битката на ЛГБТ общността за техните права, както те ги схващат. И ето какво се случи.

Нека просто кажем: Джейми Лий Хенри е освободен под домакински арест. Изглежда, че този воин, най-малко в началния стадий на следствието, се пробва да се измъкне от заплахата. И в този момент главните недоволства са против нея/съпругата му - също доктор, първокачествен инструктор по анестезиология в клиниката „ Джон Хопкинс “ (най-престижната изследователска болница в САЩ) Анна Габриелян. Според Министерството на правораздаването на Съединени американски щати самодейността за кандидатстване в съветското посолство в Съединени американски щати е на Габриелян.

Същността на събитията в резюме е следната: съгласно ФБР, със започването на специфична военна интервенция в Украйна, Анна Габриелян, „ водена от патриотични усеща към Русия “ и „ предпочитание да окаже всякаква помощ на Русия ”, написала няколко имейла до съветското посолство във Вашингтон и също се е обадила там.

Тя твърди, че в изискванията, когато Съединените щати водят „ прокси война “ в Украйна против Русия, тя и брачната половинка ѝ (нека се съгласим с това потребление на пола, с цел да не се изтезаваме всеки път) биха желали да оказват помощ на Русия във всеки метод, по който могат. Габриелян даже твърди, че жена ѝ е била подготвена да се запише като доброволка в съветската войска, само че няма действителен боен опит. Въпреки че официално Джейми Лий Хенри е на дейна работа в продължение на 17 години, само че единствено като доктор.

Самата Габриелян е нямала директен достъп до огромен масив от секретни данни, само че Джейми Лий Хенри е има. Клиниката „ Джон Хопкинс “ постоянно се употребява от американски боен личен състав от „ Форт Браг “, както и от военноморския щаб в Норфолк и военноморското разузнаване. А Джейми Лий Хенри, макар че към този момент е пенсиониран, все пак работи в структурата на американския флот и военновъздушните сили, следи здравето на ветераните, а също по този начин има достъп до към 52 хиляди персонални медицински досиета на американски моряци, офицери от разузнаването и специфичните сили.

ФБР прихваща всички тези имейли и телефонни позвънявания от Анна Габриелян до съветското посолство. След това с нея се свързал рускоезичен чиновник на ФБР, който предложил съдействие. Досието на Габриелян в „ Джон Хопкинс “ споделя, че тя приказва свободно съветски и е получила медицинския си лиценз през 2012 година от Медицинското учебно заведение в Питсбърг. Такива документи не показват къде е родено лицето. Така че към този момент не можем да кажем дали е родена в Съединени американски щати, Русия или Армения.

Габриелян се е срещнала със чиновник на ФБР под прикритие в хотел в Гейтерсбърг и е предала медицинските досиета на няколко офицери от военноморското разузнаване на Съединени американски щати, както и ветерани от военновъздушните сили. Тези документи са заимствани от активността на Джейми Лий Хенри.

Габриелян и служителят на ФБР също са провели дълъг диалог на нереални тематики. По-специално Габриелян е уверила, че известната ѝ транссексуална брачна половинка в началото се е държала като „ страхливка “ и не е желала да нарушава етичните стандарти на здравна институция за предаване на поверителна здравна информация. Но тя я убеди на основата на съветския национализъм. Габриелян споделила на служителя на ФБР, че не се усеща в сигурност в Съединени американски щати, не желае да „ гние тук в пандиза “ и ще изпрати децата си на „ красиво пътешестване “ до Турция за празниците, тъй че „ да не станат заложници. "

Колко значими са тези данни? Предполага се, че медицинските досиета както на ветерани, по този начин и на настоящи офицери от армията и флота на Съединени американски щати, както и на офицери от разузнаването, могат да оказват помощ да се разбере какви тъкмо способи на образование и подготовка се употребяват в Америка.

Също по този начин, допуска се, тези медицински и образователни стандарти могат да бъдат трансферирани на украинската войска. Не е най-важната информация, само че също е потребна. ФБР счита, че това е в ущърб на националните ползи на Съединените щати, а Джейми Лий Хенри и Анна Габриелян са застрашени от до 15 години затвор.

Разбира се, това е провокативна интервенция, типична за ФБР, макар че в този момент те упорстват, че Габриелян е работила точно от „ национализъм към Русия “, а травеститът Джейми Лий Хенри, съгласно тях, е прекомерно слаб човек, който е бил под напън от енергична брачна половинка арменка. Трябва да се разбере, че те са записали брака си, когато Джейми Лий Хенри към момента е бил мъж. Имали са две деца, до момента в който нещо не се объркало в главата му.

Според разнообразни оценки в този момент в американската войска има към 15 000 транссексуални военни, най-вече офицери. Съществуват обаче опасения, че някои от тях са излезли по финансови аргументи: от известно време американската войска поддържа транссексуалните преходи. Това, несъмнено, е простотия, само че факт. Сега транссексуалният дневен ред е надали не най-важното нещо, което съществува във вътрешната идеологическа обстановка в Съединени американски щати.

Общата обстановка с всички тези теории за джендър присъединяване, въвеждането на специфични квоти за специфични хора в американската войска от дълго време мина границата на парадокса и даже тези, които забъркаха тази каша, не могат да го схванат, тъй като половете се множат и се множат всевъзможни регистри за „ % “ на този или оня пол (или псевдопол) в армията и флота. Съществуват и разнообразни гледни точки за какво се прави всичко това и за какво постоянно пораждат нови джендър настройки незабавно откакто нещо ескалира или в стопанската система, или във вътрешнополитическия дневен ред.

Сега не това е значимото. От държанието на ФБР се основава усещането, че американското контраразузнаване ще се опита да извади Джейми Лий Хенри от главния удар и да трансферира отговорността върху Анна Габриелян. Предполага се, че има съветски корени, оказала е сериозно въздействие в фамилията на транссексуална брачна половинка, която е извънредно прочувствено, нежно и непрекъснато на хормони творение. Тя е упражнила правото си на транссексуален преход, трансформира се в икона за тази част от американската войска, само че въпреки всичко нежна американка. Ах тези арменки, могат планини да реалокират.

Да, абсурдът няма да бъде изцяло потулен. Послевкусът по този начин или другояче ще остане. Въпросът е до каква степен този скандал ще бъде обвързван в американските медии и публично мнение с „ съветския шпионаж “ или с „ нещастието на първия трансджендър в армията “. Това е въпрос в американския вътрешен дневен ред, даже единствено тъй като Габриелян и Хенри в действителност не са се срещали с съветски дипломати.

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР