Чувственото изпълнение на Лейди Гага и Брадли Купър на песента

...
Чувственото изпълнение на Лейди Гага и Брадли Купър на песента
Коментари Харесай

Брадли и Гага не са се виждали нито веднъж след Оскарите

Чувственото осъществяване на Лейди Гага и Брадли Купър на песента Shallow беше едно от най-обсъжданите неща на премиите Оскар, състояли се през февруари тази година.

Екранната двойка от Роди се звезда трябваше да пресъздадат любовта от лентата още един път в нощта на Оскарите. Нещо повече - Лейди Гага се появи без джентълмен на аления килим, защото малко преди този момент бе разтрогнала годежа си с Кристиан Карино. Между Брадли и Гага се видя такава химия, погледите им, прегръдките им изглеждаха по този начин интимни, че елементарно се заформи слух, че сред тях става нещо.

„ Нищо не може да е по-специално от това да споделя този момент от Оскарите с един същински другар и артистичен талант “, сподели тогава Гага. Но всички все пак чакаха някакъв поврат в връзките на Брадли и Ирина Шейк.

Оказва се обаче, че Гага и Брадли не са се виждали нито един път след премиите Оскар. „ След като сезонът на премиите завърши, Брадли прекарва всеки ден със фамилията си. Не е виждал Лейди Гага нито един път след огромната вечер “, споделят пред списание People доближени до артиста.

Купър и Ирина Шейк са непрекъснато забелязвани на открито с щерка си Леа де Сен Шейк Купър, която е на две годинки. Те я водят на разходки по плажа, на разнообразни занимания и прекарват пълноценно време дружно като семейство. Брадли и Ирина в никакъв случай не са коментирали изключително доста връзката си в общественото пространство. Те държат персоналният им живот да си остане персонален, само че всички към тях считат, че връзките им са повече от чудесни.

За разлика от Брадли, Гага имаше няколко участия директно след вечерта на Оскарите. Тя се появи в шоуто Jimmy Kimmel Live! дни след грабването на златната статуетка, а предишния месец се появи на Daily Front Row Fashion Awards. Певицата нееднократно е споделяла, че с Брадли са извънредно положителни другари.

Двамата се срещат през 2016 година, а на снимачната площадка на Роди се звезда стават доста близки. Но и тя е безапелационна, че любовта на екрана и на сцената, са издирван резултат, който двамата като артисти са желали да основат.

„ Брадли е толкоз благ и любящ човек. За мен е чест да имам подобен другар “, казвала е Гага за него. Интересно е обаче следователно дали хорските мнения са тормозили Брадли и Лейди Гага дотам, че в този момент заобикалят да се виждат и да бъдат забелязвани обществено дружно?

EVA
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР