Чувствам се късметлия. Младежите се бъдещето, спортът е качеството на

...
Чувствам се късметлия. Младежите се бъдещето, спортът е качеството на
Коментари Харесай

Лечева: Нека това бъде най-успешното ви състезание; Илиев: Спортът е качество на живот

" Чувствам се късметлия. Младежите се бъдещето, спортът е качеството на живот. Двете най-хубави неща се паднаха на мен и аз съм извънредно разчувствуван, само че в това време с голяма отговорност одобрявам това предизвикателство ". Това съобщи новият министър на младежта и спорта Димитър Илиев при приемането на поста от Весела Лечева, съобщи кореспондент на БГНЕС.


На къса гала в постройката на ММС Лечева пожела триумф на Илиев. Тя посочи най-големите достижения на своя мандат, измежду които сдружението за нов стадион на ЦСКА, стартирането на плана за нова зала по художествена гимнастика, подсигуряване на месечно заплащане за българските треньори и завършването на новата многофункционална зала в Бургас. " Надявам се всичко това вие да го продължите, тъй като най-важна е отдадеността и любовта. Нека това бъде най-успешното ви съревнование ", сподели Лечева.

" Няма човек, който да се е занимавал със спорт и да не е развил у себе си едни от най-хубавите човешки качества - да играе почтено, да се научи на ред и дисциплинираност, на мощ и издръжливост, да знае, че когато падне, би трябвало да откри сили да стане. И аз като някогашен състезател съм теоретичен да играя

почтено. Всеки един български треньор, български състезател, български юноша в мое лице ще има човек, към който може да се обърне, който ще го изслуша и ще се опита да откри решение на проблемите. От все сърце благодаря на госпожа Весела Лечева за всичко, което те са изпълнили ", съобщи Илиев.

То посочи, че ще дава отговор на журналистически въпроси след няколко дни, откакто се запознае с документите в Министерството. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg