„Чувствахме се комфортно и излязохме опасни на терена срещу Реал

...
„Чувствахме се комфортно и излязохме опасни на терена срещу Реал
Коментари Харесай

Треньорът на Виляреал: Играхме интелигентно и ефективно

„ Чувствахме се удобно и излязохме рискови на терена против Реал Мадрид. През първата част бяхме подложени под сериозен напън, само че през втората поизравнихме играта, знаехме, че времето работи в наша изгода. Играхме интелигентно и дейно “, разяснява наставникът на Виляреал Хави Кайеха след триумфа с 1:0 над Реал Мадрид в мача от 19-ия кръг на Ла Лига.

Реал заплати скъпо за пропуските си против Виляреал

Със извоюваните три точки „ жълтата подводница “ се приближи на точка зад Кралския клуб в класирането и с 31 пункта е на петата позиция. Следва да се има поради обаче, че мадридистите са с дуел по-малко.

Феновете на Реал сериозни: Криза, суперкриза!

„ Всички са доста щастливи, тъй като това е първата ни победа на този терен. Знаехме, че можем да напишем история, вярвахме в това. „ Бернабеу “ е доста сложен стадион, на който играхме доста добре. Въпреки възрастта на някои играчи, стояхме умно “.

Що се касае до опцията за класиране за Шампионската лига през идната акция, Кайеха сподели: „ Не го възприемаме като нещо невероятно. Способни сме да го реализираме. Ще се борим, само че би трябвало да сведем грешките до най-малко, с цел да успеем “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР