Чупи, реже и полива е новата фотокнига на Никола Михов.

...
Чупи, реже и полива е новата фотокнига на Никола Михов.
Коментари Харесай

"Чупи, реже и полива" е новата фотокнига на Никола Михов



" Чупи, реже и полива " е новата фотокнига на Никола Михов. Основният воин в книгата е Тодор Живков, който чупи питки, реже ленти и полива с менче за просперитета на обектите, само че са поместени и цитати от Бойко Борисов по време на разкриване на разнообразни планове.
 Тодор Живков Снимка: „ Чупи, реже и полива “

Официалното показване на книгата ще бъде на 14 май от 17 часа в столичната изложба " КО-ОП ". Всеки може да взе участие в алегорично рязане на лентите и поливане.

" Книгата е хумористична, въпреки да има много политически препратки в нея . Снимките са архивни и те са съчетани с цитати на Бойко Борисов, което е самобитен мост към съвремието ", сподели за БНР фотографът Никола Михов.

Във фотокнигата фотосите са разрязани на две от серпантина. Книгата е разграничена на три елементи по 15 фотоси, правени от разнообразни фотографи.

 Никола Михов Снимка: Ирина Недева

Издател на книгата е Манол Пейков, който бе и народен представител в 45-ото Народно заседание от " Демократична България ".

" Хубавото на тази книга е, че тя не прави паралел сред две съответни персони. Тя се занимава с концепцията за вождизма в нейната соцверсия , тъй като, в случай че след Вълкочервенковските години и Предсталинските години, там фигурата на вожда е доста изпъкнала, ярка, безапелационна, недвусмислена, до момента в който в епохата на Живков тя е сведена на едно надълбоко, подсъзнателно равнище и това в прочут смисъл се повтаря. То се повтаря освен в нашата история, то се повтаря в историята на човечеството ", добави в предаването " Хоризонт до обед " Манол Пейков.

 Тодор Живков Снимка: „ Чупи, реже и полива “

На 15 май от 18.30 часа в столичната изложба " КО-ОП " е очакван креативен диалог с създателя на фотокнигата " Чупи, реже и полива " Никола Михов.

Повече можете да чуете в звуковия файл.  

Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР