Чумата по дребните преживни животни е икономически значима и много

...
Чумата по дребните преживни животни е икономически значима и много
Коментари Харесай

Румен Христов: Директорът на БАБХ носи отговорност за проблема с животновъдите

Чумата по дребните преживни животни е стопански значима и доста рискова болест, само че не трябваше нещата да се случват по този метод. Трябвало е да има информация за дейностите на институциите, а хората настояват, че това на тях не им е обяснено. Висшият държавен специалист, носещ отговорност е доктор Дамян Илиев, изпълнителен шеф на БАБХ. Това разяснява в " Още от деня " водачът на Съюз на демократичните сили Румен Христов.

По думите му, има три вероятни разновидността за огнищата на заболяването в България - импорт на неконтролируема стока или животни, прекосяване през границата с Турция или съществуване на заболяването в латентна фаза в някое стадо.

Румен Христов разяснява и дали е вероятен рестарт на Съюз на демократичните сили и връщането й като деен състезател в политическото пространство.
Румен Христов, водач на Съюз на демократичните сили: Въпросът е да има политики, да има послания към гласоподавателите, да се обърнем по верния метод към тях. През последните година - две, партията беше държана в заспалост, по тази причина и поискахме оставката на предходния ръководител Божидар Лукарски.
Новият водач на десницата е безапелационен, че Съюз на демократичните сили е съпротива на ГЕРБ и няма вид за бъдещи диалози за коалиция с най-голямата партия.
 Румен Христов е новият водач на Съюз на демократичните сили Румен Христов е новият водач на Съюз на демократичните сили
Румен Христов е новият водач на Съюз на демократичните сили. Той беше определен на поста на днешната Национална конференция на партията в София. Христов завоюва лидерската борба...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР