Чуждите държавни лидери поздравиха българите за националния празник 3 март.

...
Чуждите държавни лидери поздравиха българите за националния празник 3 март.
Коментари Харесай

Чужди държавни лидери поздравиха българите за 3 март

Чуждите държавни водачи поздравиха българите за националния празник 3 март. Президентът Румен Радев получи писма от своите сътрудници от целия свят.
Румен Радев: Благодаря, че на 3 март още веднъж сте хиляди на Шипка Каква ли щеше да бъде ориста на България през днешния ден, в случай че тези велики българи се бяха поддали на вируса на операцията, на вируса на страха, сподели президентът
В поздравленията си съветският президент Владимир Путин означи, че общата битка на българските опълченци и съветските бойци за независимостта на България заема особено място във връзката на двете страни.

„ Приемете най-топли поздравления по случай Националния празник – Деня на Освобождението на България от османското робство. Убеден съм, че опирайки се на положителните обичаи на братското другарство, свързващи нашите нации, ще успеем и по-нататък да развиваме взаимоизгодно двустранно съдействие в разнообразни сфери “, написа Путин.

В честитката си американският президент Доналд Тръмп означи, че връзките сред двете страни стават все по-добри през последната година.

„ От името на народа на Съединените щати топло приветствам народа на България с националния празник 3 март. Оценяваме другарството си с България и сме задоволени от забележителното подсилване на стратегическото си партньорство в последната година “, означи Путин.

Писма до България изпратиха още кралят на Испания – Фелипе Четвърти, президентът на Унгария Янош Адер и други водачи, измежду които тези на Палестина, Казахстан и Естония.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР