Чуждестранната премиера на новия руски пътнически самолет MС-21 ще се

...
Чуждестранната премиера на новия руски пътнически самолет MС-21 ще се
Коментари Харесай

Новият руски пътнически самолет МС-21 прави премиера в Истанбул

Чуждестранната премиера на новия съветски пътнически аероплан MС-21 ще се организира в понеделник в Истанбул по време на авиационния фестивал, оповестиха от Обединената авиационна корпорация (ОАК).

Руската самолетостроителна корпорация взема присъединяване във фестивала на авиацията, космоса и технологиите TEKNOFEST, който се организира в най-големия град на Турция от 17 до 22 септември на летището " Ататюрк ".

На изложбата ще бъдат показани новият пътнически лайнер за междинни дистанции МС-21, близко-магистралния аероплан Superjet 100, самолетът-амфибия Бе-200 и многофункционалния изтребител Су-35. Тези самолети ще вземат присъединяване в летателната стратегия на фестивала, катои някои от тях ще бъдат показани и на статични стоянки, оповестиха от ОАК.

" За преминаващия сертификационни тествания МС-21 авиошоуто в Турция ще бъде първа образеца зад граница ", акцентират от корпорацията.

Фестивалът за нови технологии TEKNOFEST предходната година е бил посетен от 550 000 души.

МС-21-300 е съветски пътнически аероплан за междинни дистанции от ново потомство с потенциал за 150 до 211 пасажера. Първият му тестови полет е изработен на 28 май 2017 година. Предвижда се неговата сертификация да приключи през 20120 година, а серийното произвеждане на МС-21 да стартира през 2021 година. Първият ползвател на новия пътнически аероплан ще бъде съветската държавна самолетна компания " Аэрофлот ".

За новия съветски въздушен лайнер МС-21 към този момент има към 200 твърди поръчки, съобщи преди няколко дни пред публицисти министърът на индустрията и търговията на Руската федерация Денис Мантуров, напомня vestifinance.ru.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР