Чужденци отмъкнаха сърцата на едни от най-красивите българки, пише Телеграф.Преди

...
Чужденци отмъкнаха сърцата на едни от най-красивите българки, пише Телеграф.Преди
Коментари Харесай

Чужденци залюбиха БГ мадами: Милена Славова била с мексикански индианец, Аксиния се омъжи за китаец и още любопитни истории

Чужденци отмъкнаха сърцата на едни от най-красивите българки, написа " Телеграф ".

Преди дни стана ясно, че оповестената за най-красива българка в Щатите -   Ралица Иванова ще стане майка за повторно. Красавицата, която украси кориците на редица американски еротични списания ще подари с момиченце половинката си -  известния всемирски фотограф и артист Джамел Томпсън.

И до момента в който животът на Ралица е „ цветя и рози “, не по този начин стои въпросът в любовната случка на брата на Ник Картър от Backstreet Boys - Аарън Картър  и българската сексбомба Мелани Мартин. Двамата минаха през палитра от страсти. За последно бе известно, че са се разделили след поредност от кавги, разлъката им се трансформира в сензация сходно на сдобряването. Освен че още веднъж е в тима на обвързаните, българката може да се похвали с нов джип и къща, която съгласно слуховете двамата са си подарили.

Актрисата Лилия Маравиля се дефинира като същинска щастливка. И не е инцидентно. От години зад необятната й усмивка има причина, а името му е Лука- италианец. Запознават се в едно заведение, виждат се няколко пъти и по този начин нещата сред тях се получават.

Радост без граница е животът на певицата Поли Генова. Нейният фаворит е холандец, а не филипинец както гласяха слуховете по-рано. Двамата се срещат през 2016 година, разменят няколко думи и нищо повече. На последваща година се виждат на същото събитие и повече не се разделят. Когато схваща, че е бременна Поли взима полет, с цел да заяви персонално на бъдещия баща новината. Той пък взема решение да се реалокира в България.

Любов и музика - продължението е от страна на Емилия и нейния брачен партньор Жорж Башур. Двамата минаха през редица компликации, изправиха се пред невъзможното, с цел да потвърдят вероятната си любов. В редица изявленията 38-годишната звезда е споделяла, че появяването на Башур й е отворила очите, разкривайки й за какво с останалите мъже не се е получило.

Аксиния Ченкова,  която стана известна с присъединяване си в „ Стар Академи “ се омъжи за Майкъл Чой - - китаец. Сватбата им беше в  Ню Йорк. Зетят на Мими Иванова и Развигор Попов пък е ямаец. Единствено със шурей от Бразилия може да се похвали естрадната легенда Стефка Берова.

Кичка Бодурова в никакъв случай не е пазила в загадка първата си обич - австриец. За повторно става известна с избраника си проектант. Третия й брак се оказва късметлийски с Крис Зарпас, от който има щерка.

Актрисата Елена Петрова пък изживя обич с милионера Аристотелис Фотилас, само че се разделят сходно на Теди Кацарова, която също зарязват гръцкото си гадже Димитрис.

Саня Армутлиева е омъжена за англичанина Тимоти Доудъл,  внучката на Тодор Колев също е с англичанин. Любов от славните тризначки е с обвързана с турчин, а супермоделката Цеци Красимирова има брак с американския предприемач Майкъл Струмейтис.

Красивата певица Сани Алекса дълго време имаше връзки с шведа Сами Сверт. Но изпълнителката го напусна, откакто се оплака в обществените мрежи, че е жертва на систематичен душевен и физически тормоз.

Кралицата на родния рок Милена Славова също може да се похвали със занимателни и в това време с същински усеща истории.  През 93-та година отпътува за Англия където се омъжила за Робърт. После се връща в България да се отдаде на Тони -  бащата на мечтаната й щерка. Само че в бурната й младост има още един Робърт, който е мексикански индианец. Именно на него е отдадена песента Робърт.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР