Чудовищно скъп подарък получи Гери-Никол от родителите си за рождения

...
Чудовищно скъп подарък получи Гери-Никол от родителите си за рождения
Коментари Харесай

Гери-Никол с „Бентли“ за ЧРД, родителите на Яката дупара се изръсиха чудовищно за празника на щерка си

Чудовищно безценен подарък получи Гери-Никол от родителите си за рождения си ден. Майката и бащата на яката дупара я зарадваха с чисто ново " Бентли ". Цената на сходно возило варира сред 200 000 и 250 000 лв., научи HotArena.

Парите не са проблем за фамилията на Гери-Никол. Родителите й са много заможни и желаят да подарят на единственото си дете по този начин мечтаната от него кола. Новата играчка на изпълнителката е цялостна с екстри. Скъпарското возило свети крепко от вътрешната страна и наподобява на дискотека, когато се влезе в тунел.Герито отпразнува 22-ия си рожден ден шумно в курорта Св. св. Константин и Елена. На един от най-тузарските плажове в България певицата събра най-близките си другари. Купонът стартира от обяд и завършва чак в ранни зори. На плажното празненство са гаджето на Гери - Дани Илиев, както и други известни персона от хайлайфа.

Едва на другия ден Гери отскача до Варна, с цел да се види с родителите си. Певицата въобще не подозира за подаръка, който я чака. Яката дупара води фамилията си на заведение. Родителите на Гери не дават индикации, че ще й подарят нещо. След края на вечерята фамилията пожелава да се разходят дружно из морската градина. Водят я на паркинг, на който е спряла колата, вързана с панделка.

Ko гато татко й дава ключовете, Гери не може да повярва . Тя към този момент е горделив собственик на по този начин мечтаната от нея кола. Изпълнителката не може да си откри място от неспокойствие. Тя изпада в възторг. Веднага се качва в " Бентлито ", с цел да го опитва. Гери пори необятните варненски булеварди в продължение на няколко часа, но те не са задоволителни, с цел да се нарадва на първокласната кола.

Единствено Гери се тормози да кара, когато има голям трафик. Тя елементарно се изнервя от тежкото придвижване. Затова, когато би трябвало да пътува в час пик, тя дава ключовете на обичания си Дани Илиев, който също по този начин има афинитет към скъпите и бързи коли, написа " България Днес ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР