Чудесна новина за женската половина на човечеството - съвсем не

...
Чудесна новина за женската половина на човечеството - съвсем не
Коментари Харесай

Виктория Бекъм: Един годежен пръстен не е достатъчен

Чудесна вест за женската половина на човечеството - напълно не е наложително да се ограничавате с един годежен пръстен за цялостен живот, даже да не възнамерявате да се обвързвате няколко пъти.

И не вярвайте на мъжете, които настояват противоположното. Виктория Бекъм дава „ зелена светлина " в това отношение.

През мразовитата зима на 1998 година /на 25 януари, с цел да бъдем напълно точни/ Виктория Адамс и Дейвид Бекъм афишират на конференция своя годеж. До този миг двойката се среща не повече от година. Тогава всички виждат на пръста на солистката на „ Спайс Гърлс " пръстен на компанията Boodles - трикаратов чист елмаз в тънка рамка от жълто злато.

След съвсем 22 години взаимен живот с Дейвид Виктория е сменила годежния си пръстен тъкмо четиринадесет пъти. В началото госпожа Бекъм носи напълно скромна за стандартите на международна звезда халка, обсипана с дребни диаманти, като почитание към традицията.

Впоследствие скромността отстъпва място на ослепително зарево - през годините папараци съумяват да я уловят с диаманти от 15 и 17 карата. Днес си спомняме за всички творби на ювелирното изкуство, които за тези години се оказват в сбирката на Виктория Бекъм. Истински скъпоценни камъни, съществени карати и нищо повече от същинска обич

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР