Чуден свят“, анимационният филм на Дисни за семейство изследователи, които

...
Чуден свят“, анимационният филм на Дисни за семейство изследователи, които
Коментари Харесай

Изхвърлиха анимационен филм на Дисни от кината в Сърбия

„ Чуден свят “, анимационният филм на Дисни за семейство откриватели, които дружно с трикрако куче изследват необикновени непознати райони, е въодушевен от типичен авантюристичен истории, само че макар толкоз ярката причина провокира бурни реакции от страна на родителите в Сърбия, написа Euronews.

Това, което не е част от формалния синопсис и се трансформира в бодил в очите на доста киномани, е фактът, че един от основните герои, младежът Итън Клайд, е влюбен в момче, а татко му, без да се интересува от това, че синът му е гей, му дава любовни препоръки и го поддържа.

И до момента в който огромна част от критиците приветстваха сходно положително показване на приемането на разнообразието във филм, предопределен за най-малките, други го оцениха като „ ЛГБТ агитация “, ориентирана към децата.

Така Културният център в Нови пазар с към този момент изтрита обява във Facebook разгласи, че заради недоволството на родителите изтегля от програмата " Чуден свят " и анулира всички бъдещи прожекции на този филм.
...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР