Chrysler използва най-голямото в света технологично изложение- CES в Лас

...
Chrysler използва най-голямото в света технологично изложение- CES в Лас
Коментари Харесай

Chrysler ще предлага само електромобили от 2028 година

Chrysler употребява най-голямото в света софтуерно изложение- CES в Лас Вегас, с цел да показа пред света новата си концептуална разработка Airflow и да анонсира, че от 2028 година марката ще предлага само и единствено електрически автомобили.

Първата напълно електрическа кола на Chrysler ще бъде стартирана на пазара до 2025 година, а във връзка с концептуалната разработка Airflow, от марката споделят, че е създадена с концепцията да предлага впечатляващ дизайн, върхови технологии, подсъзнателен изкуствен интелект и свободен пробег сред 560 и 640 километра. Задвижващата система на концепцията включва и четирите колела, като се разчита на два електромотора с мощ от 204 конски сили.

Интериорът на Airflow е изпълнен в конфитурация, която показва огромен шир и футуризъм, като за последното спомагат бордовата система и платформа STLA Brain, която разполага и с функционалност за отдалечено (OTA) възобновяване, и интегрираната система AutoDrive, която дава обещание самостоятелно ръководство от Ниво 3.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР