Човешкото тяло има естествена способност да премахва токсините. Въпреки това,

...
Човешкото тяло има естествена способност да премахва токсините. Въпреки това,
Коментари Харесай

Токсините, съхранявани в мастните ви клетки, деформират тялото ви-Ето начинът, по който напълнявате

Човешкото тяло има естествена дарба да отстранява токсините. Въпреки това, ние живеем в токсичен свят, тъй че не извършва вярно своята функционалност.

Живите органи са претрупани и предизвикват съществени здравословни проблеми.
 
Има два типа отрови:  водоразтворими и разтворими в мазнини.

Токсините в първата група се отстраняват посредством кръвта и бъбреците. От друга страна, мастноразтворимите отрови са същински проблем.

Химикали от околната среда, тежки метали, пестициди, консерванти, хранителни добавки, замърсители и пластмаса са най-честите мастноразтворими отрови. Те би трябвало да преминат през избран развой и да се трансфорат във водоразтворими отрови, които елементарно тялото може да ги в профил.
 
Това е главната функционалност на черния дроб, само че когато не действа обикновено, токсините се популяризират в кръвта, мастните тъкани и мозъка. Те могат да прекарат години в тези кафези. В последна сметка, тялото се компрометира от съществено заболяване.
 
Регулирайте храносмилателната система и постоянно извършвайте детоксикация, с цел да предотвратите натрупването на отрови в тъканите.
 Как работи?
 
След хранене, храната и токсичните мазнини се вливат в тънките вътрешности. Жлъчката от черния дроб може да ги емулгира. Милиони кафези почистват червата и всмукват хранителни мазнини.
Лимфната система към червата всмуква мазнините в черния дроб, където те минават процеса на обособяване. Добрите мазнини стартират да основават холестерол и се приготвят за елиминиране. Когато лимфната система е блокирана, този развой не значи триумф.

Елиминиране

Нездравите хранителни привички и стрес имат голямо въздействие върху клетките и засягат придвижването на червата. Непрекъснатият стрес има способността да изсушават мембраните на чревната лигавица и да доведат до запек, което ги кара да създават реактивна слуз.
 Пътят на токсичните мазнини

Оптималното протичане на жлъчката е належащо, когато става въпрос за поддържане на здравето на оптимално равнище. Жлъчката се храни с мазнини и играе ролята на отговорник на имунната система в храносмилателната система. Тя събира химикали, които са нездравословни за здравето. Ако вашата диета е богата на фибри, жлъчката ви влиза в тоалетната. Но в случай че не ядете храни с високо наличие на фибри, към 94% от жлъчката се връща в черния дроб и минава през процеса на преработване. Това прелива черния дроб и не обработва токсични мазнини.

Изгарянето на повече мазнини значи изгаряне на токсините

Аюрведа се концентрира върху това тялото да отслабва. Това прави по-лесно организма да отстранява токсичните мазнини. Нервната система, която е без стрес, е знак, че тялото ви елементарно може да изгаря мазнините. Много от факторите способстват за верния развой на изгаряне на мазнините, а навиците на метода на живот играят значима роля, когато става дума за този проблем. Вашият стомашно-чревен тракт, лимфен и злобен поток контролират способността на организма ви да изгаря мазнините и да прави детоксикация.

Хранителни алергии и неспособност за асимилиране на „ положителни “ мазнини

Преливащият вили и лимфата въздействат на способността на тялото ви да всмуква положителни мазнини. Това е главната причина за алергиите към пшеницата, млечните артикули и соята. Тялото не може да смила тези храни и води до остатък на слуз./ lekuvai.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР