Човекът в кадър Кирил Евтимов, който симпатизира на Челси, изгледа

...
Човекът в кадър Кирил Евтимов, който симпатизира на Челси, изгледа
Коментари Харесай

Нашенец подари българско вино на мениджъра на Челси

" Човекът в кадър " Кирил Евтимов, който симпатизира на Челси, изгледа успеха на лондончани с 3:0 на " Стамфорд Бридж " против Малмьо в двубой-реванш от 1/16-финалите на Лига Европа. " Сините " от Лондон не престават напред в конкуренцията, а Кирил се срещна с мениджъра на отбора Маурицио Сари и централния нападател Оливие Жиру. Разбрал, че е обожател на аленото вино Евтимов е заречен при предходната си аудиенция на " Стамфорд Бридж " да донесе българско такова на италианския експерт.

Видимо доволният Сари с наслада е приел подаръка на Кирил, който съблюдава традицията да подарява българско вино на всеки от мениджърите в Челси. Бургазлията е дал инструкции на Сари да пийне чаша вино преди мача с Ман Сити в неделя, с цел да може по този метод да избистри печешившата тактика за идния край на " Уембли ".

Дали визираният подарък от България ще бъде на кадем и ще донесе шанс на Маурицио Сари и водените от него футболисти, следва да разберем. Не малко са спекулациите, че италианецът може да не се задържи на поста си в гранда от Лондон за идващия сезон и финала за Купата на Лигата се явява значим тест за експерта.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР