Човек става неизмеримо по-щастлив, когато има пенливо вино в ръка.

...
Човек става неизмеримо по-щастлив, когато има пенливо вино в ръка.
Коментари Харесай

Ново място в София | Wonderland Coffee & Prosecco

Човек става извънредно по-щастлив, когато има пенливо вино в ръка. Осъзнаването на тази елементарна житейска истина докара до напредък в потреблението на " балончета ", както и предлагането им. Когато преди година отвори Wonderland Gelato & Sweets (за което ви разказахме тук) на ъгъла на улиците " Шишман " и " Иван Вазов ", поръчката беше за авторски усети сладоледи и хубаво кафе. В този вид джелатерията не просъществува, само че освободеното от наематели по-широко и двуетажно пространство две порти по-надолу даде опция на притежателите на Wonderland да материализират вярата си точно в написаното в първото изречение.

" Концепцията е from AM to PM, т.е. тук може да дойдете когато и да е - заран работим от 8 през седмицата и от 10 през уикенда, има кафе и кафеени специалитети като розово лате, има домашни лимонади. А към този момент за по-късно денем предлагаме наши, авторски коктейли и пенливо вино ", споделя Мария-Магдалена Пашева, в резюме Меги, съсобственичка дружно с Елена Дечкова и Надежда Христова. Това е вторият обект под шапката на Wonderland, другият е на ул. " Петър Парчевич " и е с тенденция брънч.

Въпреки името тук надалеч няма единствено просеко, въпреки че от него има най-голямо многообразие. Сред вариантите са обичайно пенливо, приготвено по метода, по който се прави шампанското, има кремани (от разнообразни райони на Франция, обновяват ги често) и кава (испанския принос). При българските оферти са застъпени бутилки пет-нат (пенливо по способ, друг от шампанското и просекото), чийто мъждив нефилтриран темперамент ги прави обичан избор за неангажиращ следобяд.

Заведението е кокетно, само че и уместно за разнообразни публики на своите два етажа: долният в топлите дни е съвършен за пиво на падащия прозорец или за кафе за из път. Моите персонални желания обаче са към работата от просторния горен етаж - преносим компютър и чаша креман вървят добре ръка за ръка, други също го избират като прелестно място за изнесен офис.
Реклама
Адрес: ул. " Цар Иван Шишман " 15

Работно време: понеделник - петък 8 - 22 ч., събота и неделя - 10 - 22 ч.
Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Тема Места
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР