Човек с костюм на клоун плаши шофьорите на главния път

...
Човек с костюм на клоун плаши шофьорите на главния път
Коментари Харесай

Клоун плаши шофьорите в Хасковско нощем

Човек с костюм на смешник плаши водачите на основния път сред Хасково и Свиленград, подават сигнали очевидци. Според разказите им, споделени от таблоида " България Днес ", маскираният " нападна " най-вече нощем, излизайки на пътното платно изведнъж и създавайки предпоставки за пътни катастрофи.

" Запознати сме със случая, макар че към момента няма публично подаден сигнал към нас. Има предписание, с което патрули са изпратени в региона и вършат обходи. Засега подобен човек не е открит. Но инспекциите на сътрудниците ще продължат ", разяснява пред " България Днес " Нина Николова, представител на Областната дирекция на полицията в Хасково. Тя разясни, че търсенето на униформените става както денем, по този начин и през тъмната част на денонощието.

Свидетелите споделят още, че клоунът се крие в храстите и дебне колите. Когато транспортно средство наближи, той се хвърлял към него и започвал да ръкомаха. Шофьорите си изкарвали акъла от непредвидената поява на клоуна в тъмното и скачали на спирачките, с цел да не го ударят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР