Човек на Марица грабна престижно отличие на церемонията Национални награди

...
Човек на Марица грабна престижно отличие на церемонията Национални награди
Коментари Харесай

Журналист на годината! Човек на Марица грабна престижна на...

Човек на " Марица " сграбчи влиятелно отличие на церемонията „ Национални награди за мода, шоу и бизнес ”, състояла се за първи път в Пловдив. Светският ни кореспондент Иван Кирев бе отличен като публицист на годината.



Бляскавото събитие се организира в " Планет клуб " и събра видни представители на бизнеса, модата, другите жанрове в музиката, бизнесмени. Организатор беше шоуменът Красимир Недялков, водещ - родният Енрике Иглесиас латино изпълнителят Начо Паскал. Събитието имаше и благотворителна идея под надпис: „ Не единствено по Коледа стават чудеса ”.

Бяха раздадени специфични статуетки в разнообразни категории- най-хубав бизнесмен, най-хубав фешън стилист, най-хубав джаз реализатор, албум на годината, дует на годината, фешън икона и прочие Отличие получи и най-хубавият бръснар на годината. 

Награда за най-хубав бизнес център получи шефът на " Кепитъл Сити Център " Адриан Атанасов, а за най-хубав спа хотел- мениджърът на " Роял Спа Велинград " Нина Бургова „ Благодарим на всички наши посетители, че ни помогнаха през последните 8 години да бъдем все по този начин на върха ”, съобщи тя, приемайки премията.



Модел на годината стана шармантната Симона Милова, известна с присъединяване си в реалитито „ Фермата ”.

Талантливата пловдивчанка с благ глас Елица Лалова пък взе наградата за джаз певица на годината.

Музикантът Дани Милев пък получи годишната премия за албума си „ Заведи ме ”.

Голямата изненада на вечерта беше дуетът на топ пиара Атанас Лазаров с младата Галя Георгиева, позната още с благотворителните си дела. Двамата изпяха две от песните от новозаписания си албум. Първият им концерт ще е в НДК и ще бъде благотворителен за двойките с репродуктивни проблеми. 

Сред основните спонсори на церемонията бяха Кепитъл Сити Център и Роял Спа Велинград. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР