Човек на HotArena документира в снимки на какво прилича Калина

...
Човек на HotArena документира в снимки на какво прилича Калина
Коментари Харесай

Пишман актрисата Калина Кузманова тресе провиснал задник и тлъсти телеса край басейна


Човек на HotArena документира в фотоси на какво наподобява Калина Кузманова отвън образа си в интернет. Важно е да отбележим, че това е един от дребното пъти, в който пишман актрисата е уловена на плаж без съществуването на грим по лицето си.

Tя бе щракната край столичен басейн, до момента в който отегчено крачеше към барчето за питиета и намусено чакаща да бъде обслужена от бармана.

Похвално е, че в действителност е без макиаж на припек – нещо, което известните ни випове това лято не съблюдават и запушват порите на кожата си на пакост. Но… фигурата, която Калина клатушкаше към басейна, изобщо не е онази, която ние сме привикнали да виждаме. Вместо плътно тяло, Галя от „ София денонощно “ тресе пухкави форми, непомирисвали фитнес зала от месеци. А гърдите й са … увиснали много като за дама на нейната възраст.

Кузманова се оказа и много по-ниска, за разлика от издължените й снимки в Инстаграм, да вземем за пример.
Няма по какъв начин да не изтъкнем, че много мъчно разпознахме, че това е точно тя. Пълно е с руси дами, ходещи на плаж със сламените си екстеншъни и леко дегизирани със слънчеви очила. Особено от така наречен всемирски хайлайф станаха като клонинги и когато носят тъмни очила, напълно не можеш да ги идентифицираш…, написа HotArena.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР