Чорбанов - срам и позор!“. С тази позиция във Фейсбук

...
Чорбанов - срам и позор!“. С тази позиция във Фейсбук
Коментари Харесай

Клубът на привържениците на Ботев иска оставката на депутат

„ Чорбанов - позор и срам! “. С тази позиция във Facebook излезе Клуба на последователите на Ботев Пловдив. Феновете упорстват за оставката на депутата поради негово изявление. Депутатът от „ ИТН “ изрази насладата си след успеха на Левски над „ канарчетата “, обявявайки, че след гибелта на ЦСКА, най-вече се радва на успехите над Ботев.

Ето какво гласи позицията им:

„ Неуважеми господин Чорбанов, през вчерашния ден си позволихте да публикувате в персоналния си профил в обществената мрежа " Фейсбук " няколко фрази, които мъчно бихме нарекли логичен текст или обява. За страдание, макар позволените неточности, смисълът, който сте вложили в изявлението си е явен, а коментарът ни с една дума е: Срам!!! Срамно е " професор " да написа необразовано, срамно е " народен представител " да има персонално отношение към който и да е български град, още по-малко към Пловдив - най-стария град в Европа и културна столица на континента през 2019г. Срамно е български народен представител да се радва, че липсват естествени спортни уреди във втория по-големина град в България. Срамно е да сте удовлетворен, че децата няма къде да спортуват, срамно е, че за Вас България е София. Но най-срамен е фактът, че изтрихте своята обява във Facebook. Като социална персона и национален показал следва да можете да отбраните всяко свое изявление и да застанете зад думите си - по този начин вършат достойните, интелигентни хора. Явно измежду " синята аудитория " такива липсват или по-скоро Вие не сте от тях.

Господин Чорбанов (фамилия, която асоциираме с различен тим, а не обичания Ви), чакаме от Вас още през днешния ден обществено опрощение към всички последователи на Ботев Пловдив, а и към целия град! Крайно време е да разберете, че сте депутат на всички българи и да започнете да се държите като подобен. Крайно време е да разберете, че би трябвало да носите отговорност за думите и дейностите си. В тази обстановка всеки самоуважаващ себе си народен представител би подал оставката си, само че ние знаем, че Вие не сте подобен!

А за Колежа не берете грижи - няма да оставим на мира никоя дребна душица или локален хитрец, до момента в който стадионът не бъде приключен в стремежи от всички ботевисти тип!

Клуб на последователите на Ботев Пловдив “
Проф.Чорбанов: Истерията в международен проект надмина всичко предстоящо
Имунологът проф. Андрей Чорбанов точно на именния си ден прикани да оставим суматохата поради новия вид на ковид и да се опитаме...

 

 

 

Още от ФУТБОЛ БГ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР