Членовете на най-голямата опозиционна партия в Германия гласуваха новия си

...
Членовете на най-голямата опозиционна партия в Германия гласуваха новия си
Коментари Харесай

Германската опозиция започва кампания за напускане на ЕС

Членовете на най-голямата опозиционна партия в Германия гласоподаваха новия си избирателен манифест. Крайнодясната (Alternativ für Deutschland, AfD) ще построи кампзнията си върху анти-локдаун, анти-миграционна и анти-европейска платформа под лозунга " Германия. Но естествена ".
Така наречената „ Декзит “ ( " Dexit " ) - политика за излизане от Европейски Съюз - се появи на двудневна конференция, с цел да затвърди тактиката си преди общите избори в Германия през септември, заяви Евронюз.
600-те делегати на AfD се срещнаха персонално в Дрезден, макар продължаващата пандемия.
 В Германия ще изискат въвеждането на полицейски час със закон В Германия ще изискат въвеждането на полицейски час със закон
Очаква се федералното държавно управление на Германия да вкара нов закон, посредством който да се позволи налагането на полицейски час, затваряне на...
Партията, която построи своята политика върху опълчването на миграционната политика на канцлера, употребява срещата, с цел да ускори позицията си по отношение на събирането на фамилиите на бежанци, гласувайки в интерес на цялостната възбрана.
AfD се пробва също да завоюва критиците на немската политика против ковид и хилядите, протестирали против ограниченията за блокиране през последната година.
Съпредседателят на партията, Йорг Мьотен, прикани в събота за преустановяване на " тези оргии на забрани, тези затвори, тази полуда от заключването ".
Партията означи забележителен спад в поддръжката си до към 11% от близо 13% на изборите през 2017 година, когато стана публична парламентарна съпротива.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР