Членовете на кралските семейства безспорно са едни от най-интересните публични

...
Членовете на кралските семейства безспорно са едни от най-интересните публични
Коментари Харесай

Жестът на принцеса Шарлийн към Хари и Меган

Членовете на кралските фамилии несъмнено са едни от най-интересните обществени персони в Европа. Но като че ли всяка фамилия съществува сама за себе си и са редки случаите на срещи посред им.
 Меган Маркъл, принцеса Йожени и специфичното другарство сред двете
Тайната другарка на Меган в кралския двор

Много специфична връзка

Оказва се обаче, че една от най-известните кралския двойки, въпреки и избралa да се откаже от своя статут, има общо с една от най-известните принцеси на континента. Говорим за принцеса Шарлийн, принц Хари и Меган Маркъл .

Напоследък за брачната половинка на принц Алберт на Монако се приказва най-много поради влошеното й здравословно положение и насилствената разлъка със фамилията й. Сега обаче връщаме лентата няколко години обратно, когато Хари и Меган още бяха просто гаджета.
 Снимка 314495

Оказва се, че принцеса Шарлийн е била измежду първите, показали поддръжката си за тяхната връзка . Едва две седмици откакто светът научи, че по-малкият наследник на принцеса Даяна има връзка с някогашната актриса, двамата бяха дружно на мач по ръгби сред Англия и Южна Африка.

Те са посрещнати персонално от принцеса Шарлийн, която, също като тях, има мощна връзка с Африка. Тримата гледат дружно спортната среща, след което прекарват още време дружно, предава Express.
 Принцеса Шарлийн, принц Алберт и новината, че тя няма да взе участие в националния празник на Монако
Нов трагичен поврат за принцеса Шарлийн

Дали Монако го очакваше?

Тези мемоари са следващото доказателство, че не всички са били срещу връзката на принц Хари и Меган Маркъл , както нееднократно сме чували. А да бъдат посрещнати персонално от принцеса на този стадий от връзката си е огромна чест, която им е била оказана, и сигурно им е вдъхнала убеденост.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР