Членовете на американската група Flaming Lips изглежда откриха как да

...
Членовете на американската група Flaming Lips изглежда откриха как да
Коментари Харесай

Рок с топки се опълчи срещу COVID-19

Членовете на американската група Flaming Lips наподобява откриха по какъв начин да изнасят безвредни концерти по време на пандемия. На шоуто си в Оклахома Сити в петък музикантите се появиха в индивидуални балони, заяви NME. В тези тип изнесоха концерт пред 300 души аудитория - също затворени в транспарантните сфери.

Фронтменът Уейн Койн от дълго време вървеше по този път - той влизаше в така наречената зорн топка, за да попее и да се разноски измежду публиката, но за малко, като детайл на шоуто, още отпреди пандемията. През последните месеци на 2020-а и сътрудниците му в групата последваха примера му и да започнаха да съчетават ефектното театрално наличие с условията за физическо разграничаване. (Тил Линдеман използваше подобен балон по време на независимите си концертите в Русия, през март, но единствено за една от песните.) 

От петък групата вече максимално от антивирусния хардуер — освен това без изостави на открито и публиката си. Индивидуалните сфери за аудитория, което не позволяваха събирането на повече от 100 души, вече са сменени с нови с размер, достатъчно голям за тричленно семейство („ Флейминг Липс “ съществуват задоволителни от дълго време, с цел да имат най-малко 2 генерации фенове).  
 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР