Членове на международния уфологически култ, известен под името Ефирийско общество

...
Членове на международния уфологически култ, известен под името Ефирийско общество
Коментари Харесай

Тайно общество: Христос идва от Венера на 28 юли

Членове на интернационалния уфологически фетиш, прочут под името Ефирийско общество или Религиозно обучение на Етериус имат вяра в това, че Исус Христос е бил извънземен пришелец, който дошъл преди 2018 години на Земята. След като живял известно време на Земята и направил нещата, поради които пристигнал, той се върнал на родната си планета, като заречен един ден отново да се върне.

Наскоро членове на сектата от британското графство Девън обявиха, че второто пришествие към този момент доближава и се приготвят за среща с Христос на върха на "свещена планина ".

Обществото било учредено през 1950 година от английския таксиметров водач Джордж Кинг (1919-1997г.), който чул "божествен " глас в главата си. Гласът съобщил на Кинг, че бил определен като земен представител в "междупланетния парламент ".

Днес този фетиш се преглежда както фракция, която има почитатели в няколко страни в света. Представителите ѝ крият от обществеността своите секрети и може единствено да се гадае за какво са решили, че Синът Божи е всесилен извънземен, който се завръща на Земята точно през актуалната година.

Според тях Второто пришествие ще се случи навръх 28 юли. За посрещането му обществото ще изкачи "свещената " планина Холдстън Хил край Девън, с цел да приветства месията и да се преклони пред него. Джордж Кинг твърди, че Исус Христос ще дойде наново на Земята от Венера с галактически транспортен съд и ще употребява свръхестествените си сили, с цел да промени нашия свят към по-добро.

Дали това ще се случи, ще разберем до няколко месеца.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР