Членът на треньорската комисия и лектор в треньорската школа Михаил

...
Членът на треньорската комисия и лектор в треньорската школа Михаил
Коментари Харесай

Михаил Мадански: Треньорската школа не е предлагала на БФС да няма вратари извън ЕС

Членът на треньорската комисия и преподавател в треньорската школа Михаил Мадански съобщи пред dsport, че в никакъв случай не са предложили сходно нещо по отношение на " вратарското предписание ", което Изпълкомът на БФС одобри във вторник.

" Бях много сюрпризиран по какъв начин по този начин се хвърля в пространството една вест без да бъде тествана. После видях, че тя е излязла на формалния уебсайт на БФС. Фалшивата вест е, че треньорската школа има нещо общо с това предложение. Истинската вест е, че преподавателите в треньорската школа са отговорни за настоящето положение на българския футбол ", показа Мадански.

" Разговарях с другите сътрудници от треньорската школа и най-много с господин Юри Николов не сме обсъждали, не ни е поставян въпрос, не сме правили никакви проучвания, не сме взели участие в сходно разискване с сходни оферти. Останах извънредно сюрпризиран от сходно нещо ", добави той.

" Лъчезар Димитров е спортно-технически шеф на БФС и шеф на треньорската школа. Това са позиции, които в доста футболни федерации се съвместяват. Може той в персонално качество да е направил някакво предложение, само че тъй като е в чужбина не може да беседваме с него. От други източници разбрахме, че той също е останал извънредно сюрпризиран и не знае от кое място е пристигнало предлагането. С него не съумях да беседвам.

Според мен тази вест няма никаква основа. Не, ние не сме взели участие в сходно мероприятие и в никакъв случай не сме предложили сходно нещо ", добави още Мадански. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР