Членът на Надзорния съвет на Левски в оставка Констанин Папазов

...
Членът на Надзорния съвет на Левски в оставка Констанин Папазов
Коментари Харесай

Тити Папазов изпълни обещанието към Левски: Преведе 125 000 лева на клуба

Членът на Надзорния съвет на Левски в оставка Констанин Папазов извърши обещанието си, че до през днешния ден ще преведе сумата, която бе заречен на клуба за неустойката към компанията за спортна екипировка " Макрон ".

Тити Папазов сподели пред Gerena.bg платежно разпореждане за 125 000 лв., които през днешния ден е превел към " сините ". Именно тази сума породи напрежение сред треньора на баскетболния Левски и Станимир Стоилов по време на срещата сред управлението на клуба и почитателите, която се организира на 23 август.

" От през днешния ден мога да кажа " не съм измамник ". Безкористно съм се борил за спасението на Левски. Милиони са помагали. Това, което съм аз, като име и наличие в обществото, го дължа на Левски. Никой нямаше да ме знае, в случай че не беше Левски. Каквото върша, го върша от обич и два пъти повече от признателност към Левски. Обидно ми е да ме упрекват в невиждани смъртни грехове. Ще бъда вманиачен, ще бъда плачльо – не някой ме излекува от тази страст. Може би тази страст ме накара да съм единственият, който се обади на Васил Божков.

Искам през днешния ден да успеем. Днес би трябвало да е денят на огромното обединяване за всички в Левски. Абсолютно всички, които обичат Левски, би трябвало да покажат на цяла България, че не можем да сме един против различен ", съобщи Папазов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР