Членът на Надзорния съвет на Левски – Петър Ганев, коментира

...
Членът на Надзорния съвет на Левски – Петър Ганев, коментира
Коментари Харесай

Шеф в Левски: Приходите на Левски за последната година са с ръст от 175 процента

Членът на Надзорния съвет на Левски – Петър Ганев, разяснява раздора в управлението на „ синия “ клуб през последните дни. Той разкри, че растежът на приходите в клуба от почитателите е повишен със 175 пъти спрямо 2021 година.

„ Моделът на ръководство в Левски би трябвало да вдъхва доверие, а през последната година имаме реализирани големи финансови резултати, обединяване на почитателите и отчасти в резултатите на отбора. Ръстът на приходите от последователите в клуба е 2.8 пъти. Това е 175 % растеж спрямо 2021 година. Това става единствено, когато всички са обединени. Това бе направено с началото на сдружението „ Левски е безконечен “ и несъмнено с работата на Ивайло Ивков “, стартира Ганев пред Българска национална телевизия. 

Той счита, че проблемите в клуба са доста по-дълбоки от трансферната политика на 26-кратните първенци напоследък. Ганев е безапелационен, че Наско Сираков, Станимир Стоилов и Ивайло Ивков би трябвало да останат непременно в клуба.

„ В края на една доста сполучлива година търсим модел на ръководство по какъв начин тези хора, които са постигнали резултат, а това са Ивайло Ивков и Станимир Стоилов, още веднъж да го реализиран. Според мен това сега е огромният спор в клуба, тъй че главните фигури да останат на местата си. Но това минава през изчистване на проблеми, които са по-дълбоки от един трансфер “, съобщи гостът в предаването.

Ганев съобщи, че обединителната фигура в Левски сега е Станимир Стоилов и посъветва „ синята “ общественост да се вслушва в неговите думи.

„ В момента Станимир Стоилов е фигурата, която държи целия баланс в клуба и доверието на последователите. Всички би трябвало да се вслушват в думите, които споделя “, сподели още Петър Ганев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР