Членът на Изпълнителния комитет на Българския футболен съюз Венцеслав Стефанов

...
Членът на Изпълнителния комитет на Българския футболен съюз Венцеслав Стефанов
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Дерменджиев не е селекционер! Как така Лечков решава еднолично?!

Членът на Изпълнителния комитет на Българския футболен съюз Венцеслав Стефанов изрази учудването си пред Sportal.bg защо всички медии са оповестили Георги Дерменджиев за народен селекционер.

Босът на Славия уточни, че решението би трябвало да бъде взето на следващия ден следобяд на изключително съвещание в Бояна, като финалната дума е на президента на централата Михаил Касабов. Стефанов беше безапелационен, че Йордан Лечков не може еднолично да вземе решението за старши треньора.

" Чудя се за какво всички уеб сайтове оповестиха Дерменджиев за селекционер на националния тим! Откъде-накъде? Лечков няма по какъв начин еднолично да вземе такова решение. Утре има Изпълком, на който би трябвало да се реши. Аз като член на Изпълкома съм твърдо срещу Гошо Дерменджиев да води националния отбор. Още най-малко трима-четирима мои сътрудници са срещу. Как по този начин Лечков го разгласи, а Дерменджиев го удостовери?!

Какво реализира Дерменджиев извън Лудогорец, където имаше футболисти за милиони и разликата с другите тимове е доста огромна. Магаре да вържеш там, и то ще стане първенец. След Лудогорец какво реализира Дерменджиев, а? В Казахстан бързо-бързо завърши, там не дават пари за нищо. За нищо дават... да не споделям какво. А в Левски колко време се задържа? И ние подобен провалил се треньор, го слагаме отпред на България.

Има други претенденти! Вземете да вземем за пример Ясен Петров, той реализира положителни неща в Китай. Николай Киров завоюва Купата на България с Ботев (Пловдив), и тъкмо биха на финала Лудогорец на Дерменджиев. Откъде-накъде ще е Дерменджиев?! Футболистите ще заспят, до момента в който той им приказва на анализа. Не е съществено това. Да беше останал Балъков по-добре. Стига сте вдигали скелети всякакви! Херо, Меро, Неро, трябват нови имена. Такива, които да слагат началото на нещо ново. Мъри Стоилов не е бяла питка и в никакъв случай няма да пристигна за 3-4 мача отпред на националния тим. Стойчо Младенов стига са го споменавали. Той към този момент беше отпред на България и отнесохме 6-7 гола от Чехия.

Лечков като какъв го афишира?! Аз бях на Изпълкома в петък, не съм чул да му дават пълномощия той персонално да назначи идващия селекционер. Ако е споделил по този начин пред медиите, това не е истина. Той трябваше да търси, само че не и да дефинира какъв да е. Той дава отговор толкоз по този въпрос, дава отговор за под земята склад за сламени шапки. Изпълкомът взема решение, а Михаил Касабов е президент и има последната дума. Боби Михайлов постоянно се допитваше до нас, в никакъв случай не е избирал селекционера еднолично.

Тук приказваме за бъдещето на българския футбол. Това е националният тим, това не е смешка. Не може като котка да заметем с опашката зад нас, след нас и потоп. Това е смешно. Трябва да изберем най-подходящия, най-точния човек, и това сигурно не е Гошо Дерменджиев. Вижте му изявлението - Бразилия паднала от Германия с 1:7 на полуфинала, що за мислене е това? Не единствено аз не съм склонен с кандидатурата на Дерменджиев. Тепърва ще се взема решение ", сподели Венци Стефанов пред  Sportal.bg .

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР