Читателски сигналСексскандал се вихри в българската гвардия! За това ни

...
Читателски сигналСексскандал се вихри в българската гвардия! За това ни
Коментари Харесай

Читателски сигнал: Сексскандал се вихри в българската гвардия!

Читателски сигнал

Сексскандал се вихри в българската армия! За това ни осведоми четец на HotArena, който изпрати парещ сигнал в публицистичната ни поща. Предлагаме ви целия текст без редакторска интервенция:

Какво е през днешния ден да си Командир на Българската Гвардейска част  и Представителния отбор на Въоръжените сили на Република България?

– Да бъдеш султан на всякакви певачки от села и паланки, които дават благо и драго с цел да се демонстрират, че са част от значима институция, самозалъгвайки се и заблуждавайки хората, че струват  нещо.  Ето такава видна представителка на Представителния отбор на Въоръжените сили (харема) на Полковник Кънчо Иванов е Емилия Валентиновa Дуцолова или за малко Емилия Валенти.

Това провинциално творение от село Гулянци не свети с необикновен гений или още по-малко обучение. Когато липсват качества, липсват и задръжките на работното място. Въпросната „ певица “ дава благо и драго на шефа си, с цел да бъде звездата на акцията „ Бъди боец “! Тази акция провежда концерти из цялата страна, а фаворитката на „ султана “ свети със селското си величие от началото, до края! Командирът и „ възлюбената “ му си поддържат вътрешно - топли контакти от години. Влюбеният пълководец постоянно участва на концертите изяви на фаворитката си, без това да влиза в неговите отговорности. Той на  своя глава и отговорност обикаля страната по концертите „ Бъди боец „ тъй като след концертите, АНСАМБЪЛА НА ВЪОРЪЖЕНИТЕ СИЛИ остават да спят в съответния град на събитието. Бинго! Кънчо Иванов също „ спи “с Ансамбъла, несмущаван от софийския „ звук “.

Какво ли не прави една пуста упоритост за популярност? От бездарна  селянка се превръщаш в подлога на шефа си! Да живее „ любовта “(интереса) в българската армия!
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР