Читател на Plovdiv24.bg алармира за запрашеност по ул. Стойчо Мошанов

...
Читател на Plovdiv24.bg алармира за запрашеност по ул. Стойчо Мошанов
Коментари Харесай

Пустинни кадри от Пловдив, хората в ужас!

Читател на Plovdiv24.bg сигнализира за запрашеност по ул. " Стойчо Мошанов " вследствие на ремонтите. Ето какво тъкмо написа на публицистичната поща на уеб страницата:

" Здравейте! Пиша ви с молба за подпомагане и публичност по отношение на действителна заплаха за здравето ни в резултат на продължаващ ремонт на междублокови пространства на ул. " Стойчо Мошанов ".

Живеем на ул. " Стойчо Мошанов " и от няколко месеца се прави ремонт на тази улица, на прилежащи улици и на междублокови пространства. Всичко е разкопано и извънредно запрашено. Страх ни е да изкарваме децата си на открито. Детето ни разви алергия към прахуляк. Всичко е покрито с пелена от пепел и прахуляк - път, тераси, коли и други.

Бих желал да се даде публичност на казуса и да попитам съответните институции, кой е виновен за това, което дишаме сега, за какво не се пръска с вода, с цел да няма такова запрашаване. Говорим за центъра на Пловдив. Все отново съм наясно, че се прави нещо положително с тези поправки, само че за какво би трябвало да дишаме прахуляк непрекъснато? "

Plovdiv24.bg се обърна към Общинския инспекторат. Директорът на институцията Ангел Славов съобщи, че компаниите, работещи в зоната на огромните поправки са предизвестени публично. " Поели сме ангажимент да следим ", съобщи той. Славов се обърна към живущите в региона с молба да изпращат сигналите си и в Инспектората, с цел да може да реагират навреме.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР